Konu: Yay
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:42   #51
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MAYIS 2007

Bu ayın 18'inden itibaren başkalarını eleştirmekten kaçınmalısınız. Böyle bir tutum yanlış anlaşılmanıza ve gergin ortamların meydana gelmesine neden olacaktır.

Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalı ve çalışmalarınızı sürdürmelisiniz. Ayrıntılara göstereceğiniz ilgi ve özen diğer insanlardan bir adım önde olmanızı sağlayacaktır.

Bu arada eğer varsa çocuklarınıza zaman ayırmalı, onlarla birlikte olmaya çalışmalısınız. Iç dünyanızdaki bir rahatlama sayesinde üzerinizdeki huzursuzlukları yenmeyi başarabileceksiniz.

Hayatınızın uzunca bir dönemini etkileyebilecek olan yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sizde takıntı haline gelmiş fikirlerden, eskimiş ve size engel olan duygusal ilişkilerden kurtulabilir, hepsinin üzerine bir sünger çekebilirsiniz. Geçmişin kırgınlık ve engellerinden kurtulma dönemindesiniz.

Bu kurtuluş belki size biraz sıkıntı verebilir fakat inanın ki, sonuç hayırlı olacaktır. Bugü ayrıca zihniniz çok açık olacak.

Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz.

Bu da sizin yararınıza olacak.

Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinkliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla