Konu: Yay
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:42   #53
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

TEMMUZ 2007

Ay boyunca ortak kazançlar ve hukuki olaylarla ilgili konular ön planda yeralacak. Fakat bu konularda 26'sına kadar herhangi bir girişim yapmamalısınız.

Çünkü başlayacağınız işlerde istikrar olmayacak ve alacağınız verim asgariye inecektir. Ayrıca iletişim konusunda titiz olun. Yani önemli sorumluluklar almaktan kaçınmalısınız.

Aksi takdirde hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Elinizde henüz tamamlanmamış, yarım kalmış işler varsa bunları tamamlamanız gerekmektedir. Yaratıcı ve yeni fikirleriniz var.

Bunun yanında içinizde geleceğe dönük yeni umutlarınız doğuyor. Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz. Şu an için değişimler size birtakım sıkıntılar verse bile gelecekte bunların olumlu sonuçları olduğunu anlayacaksınız.

Diğer yandan tamamen kendi içinize döndüğünüz ve ruhunuzun derinliklerinde dolaştığınız bir dönem. Doğru algılama ve zamanlama konundaki dikkatiniz size en büyük desteği sağlayacak.

İnsanları kolayca sözünüze inandırabiliyorsunuz. Fakat sürekli bu şekilde davranmayın.

Bazı düşünce ve uygulamalarınızda çevrenizdeki insanların yardımını almalısınız.

Aksi takdirde içine düştüğünüz sıkıntıların ciddiyetini geç farkedecek, sizi zamanında uyaracak kimseyi de bulamayacaksınız. Ay boyunca ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla