Konu: Yay
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:43   #55
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EYLÜL 2007

Bu ay boyunca çevrenizle olan ilişkileriniz gündemde olacak. Aşırı ısrarcı olmayın. Bu durum ayın 11'ine kadar kendini yanlış düşünceleri takip etme şeklinde gösterecek.

Doğruyu bulup onun peşinden gitmeniz hiç zor değil. Biraz çaba etmeniz gerekiyor, o kadar. Bu ay sizin için bazı sorunlarınızdan kurtulma ayı olabilir.

Bütün yapmanız gereken kendi insiyatifinizi kullanarak ve kimseden bir yardım veya teşvik beklemeden harekete geçmektir.

Bu ay sakin başlayıp son derece hareketli devam edebilir. Kendinizi yorgun ya da morali bozuk hissediyorsanız bilmelisiniz ki, bunlar çabuk geçecek şeylerdir. Başarı kazanmaya, yeni fikirler edinmeye, birşeyler elde etmeye ve çekişmeli durumlarda üstün gelmeye uygun bir dönemdesiniz.

Duygusal ilişkileriniz için de şanslı bir dönemdesiniz. Eğer duygusal ilişkilerinizde bozuk giden bir durum varsa onu düzeltebilir, yalnızsanız mutlu bir ilişki gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca her işe 'yapabilirim' diyerek değilde 'yalnızca ben yapabilirim, benden başka kimse yapamaz' şeklinde atılmanız hiç de hoş olmayabilir.

Zamanı ve ortamı iyi seçerek biraz da sezgilerinizle, yumuşak başlı tavırlarla girişimlerde bulunmalısınız.

Göreceksiniz ki çevrenizdeki kara bulutlar yerini pırıl pırıl bir güneşe bırakacak.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla