Konu: Boğa
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:48   #41
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ortaklıklar yeni kazançlar getiriyor


Boğalar, yorucu bir yıl geçirdiniz, ama bu yıl emeklerinizin karşılığını daha kolay alabilirsiniz. Ortaklıklar, anlaşmalar yeni kazançlar getirebilir. Büyük rahatlama eylül sonrasında olacak


2005 yılının ikinci yarısından bu yana hayatınızda pek çok şey değişiyor ve yeni temeller atmakla meşgulsünüz. Kuşkusuz bu süreç kolay gerçekleşmiyor. Gerek ev gerekse işle ilgili konularda radikal kararlar almak, bazı şeyleri bitirmek ve hayatınıza yeni bir dönem açmanız gerekiyor. Bu dönemde, eylül ayına kadar Aslan burcundaki Satürn'ün baskısının devam ettiğini görebilirsiniz.
Özellikle Boğa burcunun son on gününde, 10-21 Mayıs doğumlu olanlar kendilerini daha fazla kısıtlanmış hissedebilirler, işte ilerleme çok yavaş olabilir. Her zamanki sabrınızı ortaya koymanız gerekiyor. Satürn sizden ev hayatının sorumluluklarını daha fazla üstlenmenizi talep ediyor. Örneğin eve ait bu yükler yeni bir çocuk, ya da yaşlı bir kişi nedeniyle de olabilir. Ancak bir yandan da, özellikle iş hayatında yavaş ama emin ilerleyebilirsiniz.
Satürn'le birlikte Neptün, özellikle 10-15 Mayıs doğumlu Boğalara belirsizlik, isteksizlik ve yönsüzlük getiriyor. Tam tersine Neptün onlara hassasiyet ve ruhsal konulara da yönelme ihtiyacı getirmekte. Belki de bu sayede hayatlarını daha iyi sorgulamaktalar. Ancak kuşkusuz bu tarihlerde doğanlar sağlıklarına daha fazla özen göstermeli ve hareketli kalmaya çalışmalılar.
2003 yılından bu yana Uranüs Boğalara yaratıcı alanda daha fazla ilham ve değişiklikler yapabilme cesareti getiriyor. Bu yıl özellikle 2-9 Mayıs doğumlu olan Boğalar Uranüs'ün getirdiği yaratıcı ve yenilikçi titreşimleri daha kolay hissedebilirler.

Pluto ise Boğaları bazı ikilemlere sürüklemekte ve kendi kişisel güçlerini ortaya koyarken huzursuzluk yaratmakta. Bu etki 18-21 Mayıs doğumlu Boğalar tarafından daha fazla hissedebilir.

Şanslı alanlar:
Yay burcundaki Jüpiter bu yıl şanslı alanların ilişkilerden ve paylaşımdan kaynaklanacağını gösteriyor. Ayrıca maddi alanda bu dönemde avantajlar elde edebilirsiniz. Bu fırsatlar ilişkiler, anlaşmalar ve ortaklıklar yoluyla gelebilir. Ortağınız ya da eşiniz size daha fazla olanak sunabilir. Onun durumundaki iyileşme size de yansıyabilir.

Bu yıl miras ya da toplu kazançlar da söz konusu olabilir. 19 Aralık'tan sonra Oğlak burcuna ilerleyecek olan Jüpiter, yılın son günlerinde yabancılarla ya da eğitimle ilişkili, ufuklarınızı açabilecek olanaklar sunacak.
Mücadele alanları: Genel olarak Satürn'ün Aslan burcunda kaldığı 2 Eylül tarihine kadar koşulların daha yorucu olacağını söylemeliyiz. Çok şey başarabilirsiniz ve hayatınızda temeller atabilirsiniz ancak koşullar daha kısıtlayıcı olabilir. Ayrıca Mars'ın sert açıda kaldığı dönemlerde acele ile verilen kararlar, kıskançlığın ya da tartışmaların yaratabileceği sorunlar sizi yorabilir. Mars 26 Şubat - 6 Nisan döneminde özellikle ev hayatına ait konularda yorgunluklar getirebilir. Bu dönemde iş hayatında da sabırlı davranmalı, üstlerinizle ilişkileri yumuşak tutmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca Mars 24 Haziran - 7 Ağustos tarihleri arasında da burcunuzdan geçecek. Bu fiziksel açıdan yoğun bir dönem olabilir ve sıkı çalışma, yeni başlangıçlar getirebilir. Ancak küçük kazalara ya da risk içeren konulara daha özenli yaklaşmak, vücudu korumak gerekebilir.

Aşk ve ilişkiler: Venüs'ün burcu olan Boğa dişil, manyetik çekiciliğe sahip bir burçtur. Huzurlu yapıları ve sakinlikleri ile aktif biçimde değil ancak, pasif şekilde başkalarını kendilerine doğru çekme gücünü sahiptirler. Çok fazla söze girip olayı karmaşıklaştırmadan, açık bir tavırları vardır. Sözler yerine müzik, ya da dokunsal olan şeyler onların cinsel heyecanlarını artırabilir. Boğalar uzun vadeli ilişkileri tercih ederler.

Boğa kadını: İlgili gezegen Venüs onlara yuvarlak hatlar, sessiz ama çekici bir albeni ve tensel hazlar verir. Haritalarında Venüsleri güçlü olan Boğa kadınları güzel olmaya, giyime ve rahatlığa, konfora önem verirler. Bu bakımdan Boğa kadını erkekler için, ideal, uyumlu dişi figürü gibi görünürler.

Bu yıl Mars'ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde karşı cinsle ilişkilerinizde daha başarılı olabilirsiniz. Mars 16 Ocak - 26 Şubat, 24 Haziran - 7 Ağustos ve 29 Eylül sonrasında uyumlu açılar içinde kalmakta. Ancak 24 Haziran- 7 Ağustos döneminde ilişkilerde aşırı ısrar, sert tavırlar ve güvensizlikten kaynaklanabilecek huzursuzluklara dikkat etmelisiniz.

Boğa erkeği: Biriktirmeyi seven, maddi konularda becerikli tiplerdir. Fiziksel görünümlerine önem verirler ve rasgele giyinmek yerine dayanıklı, pratik ama düzgün bir giyinme stilleri vardır. Diğer erkeklere göre renk uyumuna daha fazla özen gösterirler. Bu yıl aşk hayatınızda belirli dönemlerin daha akıcı ve keyif verici olduğunu söyleyebiliriz. Venüs'ün uyumlu açıları altında aşkın olumlu yönlerini çok daha kolay yakalayabilirsiniz. Özellikle 28 Ocak - 21 Şubat, 18 Mart - 12 Nisan, 15 Temmuz - 9 Ağustos, 8 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında ilişkilerinizde uyumlu olabilirsiniz.

İş ve para: İş açısından eylüle kadar daha fazla sabır göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Mesleki alanda gerçek ilerlemenin eylülden sonra hareketlenmeye başlayacağını söyleyebiliriz. Özellikle 26 Şubat - 6 Nisan arasında iş hayatında yorucu koşulların ağır basacağı görülmekte. Mars 24 Haziran-7 Ağustos arasında burcunuzda ilerlerken yeni girişimler ve olayları istediğiniz yönde ilerletebileceğiniz fırsatlar da doğacak.

İş hayatında ortaklıkların getirebileceği fırsatları değerlendirmeye bakmalısınız. Kredi kullanmak açısından daha geniş imkânlar bulabilirsiniz. Ayrıca ortaklaşa işin içeriğinde yabancılar, yurtdışına ya da eğitime ait bir konu da yer alabilir. Yabancıların getirebileceği imkânlar rahatlatıcı olabilir. Parasal alanda elinizdeki kaynakları verimli kullanma sorumluluğu içindesiniz. Satürn daha tutumlu olmanızı gerektiriyor. Özellikle 7 Ağustos - 29 Eylül tarihleri arasında beklenmedik masraflar yüzünden bütçenizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Sağlık: Sağlığınıza geçen yıl olduğu gibi daha fazla önem vermelisiniz. Eylülden sonra sağlık açısından daha destekleyici bir dönemin başlayacağını söyleyebiliriz. Bu tarihe kadar Satürn'ün sert açısı endişe gibi duyguların yıpratıcı olabileceğini gösteriyor. 26 Şubat- 6 Nisan arasında aşırı çalışma, soğuklar ve gerginlikler sağlığınız açısından tehdit oluşturabilir.

Merkür'ün etkisi: Merkür'ün geri gittiği dönemlerde düşüncelerde değişiklik, ayrıntıların farkına varmak ve hatalarını görmek çok daha kolay olabilir. Bu dönemlerde önemli kontratlarda son sözü söylememelisiniz. Ancak üzerinde çalıştığınız konuların eksiklerini daha rahat görebilir ve düzeltebilirsiniz. 2007'de Merkür 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında geri gidiyor olacak.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla