Konu: Boğa
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:49   #46
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MART 2007


Bu ay bilinç altındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememek gibi bir problem gündeme gelebilir.

B Duygusal ilişkinizde hareketsizliğin suçunu eşinize yöneltmeyin, siz istekli ve heyecanlı olabilirsiniz ancak o bu durumu kavramakta güçlük çekebilir. Anlayış ve özveri şart gibi gözüküyor.

Yine bu ay üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber, başka konularda şansınız kapanmaktadır. Herşeyden önce işyeriniz ve iş hayatınızdaki huzursuzluklardan tam olarak kurtulabilirsiniz. İşinizde önemli bir konuma ulaşmanız, terfi etmeniz ya da maddi gelirinizin artması olasıdır.

İşlerinizle ilgili önemli bir erkek ya da işvereninizle yakın kontaklarınız olabilir. Bu durum size bazı büyük avantajlar sağlayabilir. Çalışma hayatınız son derece disiplinli bir döneme girmektedir.

Bu durum size biraz sıkıntı verebilir; fakat dişinizi sıkıp, tempoya girebilirseniz bundan son derece büyük faydalar görebilirsiniz. Eğer arkadaşlarınızla aranızda sorun olan bir konu varsa çözümlemenin tam zamanı.

Onların size olan inancını bu durumu değiştirmek için avantaj olarak kullanabilir ve aksaklıkları ortadan kaldırabilirsiniz, pek çok şey yapabilecekken karamsarlığa kapılmak size zarar verecektir, kararlığınızı ve yaptırım gücünüzü gelişmelerin olumlu yönde ilerlemesini sağlayacak biçimde kullanının.

Bu arada sinirlerinizin gerginleşmesini önleyecek birtakım önlemler almanız şart. Kendinize zaman ayırmalısınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla