Konu: Boğa
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:50   #48
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MAYIS 2007


Bu ayın en önemli olaylarından biri burcunuzdaki sert etkilerin bazı bakımlardan kısıtlamalar getirmesi. Bunun yanısıra ön yargının size getireceği kısıtlamaları göz önünde bulunduracak olursanız çevrenizdeki insanlara çok daha farklı bir davranış biçimi göstermeniz yararlı olabilir. Koşulları değerlendirmenin size büyük yararı olacaktır.

Kendinize herhangi bir baskı yapmadan tüm benliğinizle sevginizi açığa vurduğunuz takdirde önümüzdeki dönemlerde hayatınızın en dolu ve mutlu günlerini yaşayabilirsiniz. Ancak karşınızdaki insanlara verebildikleriniz ve alabildikleriniz konusunda iyi bir denge sağlamanız gerekiyor. Eğer sürekli veren taraf siz olursanız günün birinde sömürüldüğünüzü ve güzel duygularınızın istismar edildiğini görebilirsiniz.

Duygusal ilişkilerinizin dışındaysa, ani aksiliklere açık bir dönemdesiniz. Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz. Dengeli ve kararlı davcranmaya gayret ederek terslikleri öneleyebilirsiniz. Yine bu ay kısa bir süre bile olsa Güneş'den gelen sert etkiler özellikli evli boğaların eşleriyle tartışmasına neden olabilir. Bu etki kısa süreli olacağı için kendinizi fazla üzmemelisiniz.

Hatanızı anladığınızda eşinizle aranızdaki problemin çözümü çok daha kolay olabilir. Söylentilere neden olabilecek tavırlar almamaya gayret edin.

Maddi olarak herhangi bir olumsuzluğun gündeme gelmemesi için sık sık gerçeklerle yüzyüze gelmelisiniz..

Bu etkileri doğrudan hissetmeseniz bile çevrenizdeki olaylar sizi şaşırtabilir ama kontrollü olmanın büyük faydası olabilir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla