Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:52   #21
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sevgili Aslan

Satürn 2007 ekim ayına değin,sizi olanca gücüyle sınamaya ve zorlamaya devam ediyor. İlk 10 gün dekanatta doğan aslanlar bu zorlanmayı daha fazla hissedecek. Satürn kişiyi zorlayan,sınayan ve gereksiz ne varsa değiştiren bir adeta sınav sürecidir. Çok gereksiz olup da aman şimdilik dursun,dediğiniz,kronik hale gelmiş ne varsa kabuk değiştirir gibi yenilenir.

Kronik ilişkiler bu dönemde yerini yeni taze arkadaşlıklara bırakır. Aslıda çöplerin temizlenme zamanıdır sevgili aslanlar. Başınızda ne kadar bel kokuşmuşluk varsa def edilir ve temizlenir. Oturup beklemek yerine koşturun ve işlerin peşini bırakmayın ve başkasına havale etmeyin. Tembellik ve melankoli hiç bu döneme uygun değil. Hareket edin ve çabalayın. İnandıklarınızın peşini bırakmayın. İkinci etki yapan gezegen jüpiter ,aslana hele yükseleni yay olanlara genişleme yaratacağından iştah ve kiloyu da beraberinde getirecektir. Kontrol altında tutmalısınız. Tatlılara ve hamurlara veda edin..

Disiplin içinde işlerinizi ertelemez ve zamanında çözerseniz,o taktirde korkmayın.satürn sınavı bittiğinde,hasat çok verimli olacaktır. Ödülünü alacaksınız hem de nasıl. Kazanan siz olmak istiyorsanız ekim ayına kadar yaşanacak bu gerilimi dikkatlice takip altına almalısınız. Hepsi bu. Bende bir aslan olarak bu dragonların ,olağanüstü mücadele daima hayran kalmışımdır. Biz hayata meydan okur ve kazanırız.

Sağlığınız da kötüleşir. Diabet ve bağırsak hatalıları,karın bölgesinde negatif etkilere hazır lıklı olun tedbir alın.

Sağlıklı ve mutlu yıllar
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla