Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:53   #26
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ASLAN 2007 Gezegen Etkileriniz

JUPİTER GENEL ETKİLERİNİZ:

Şans ve genişleme imkanı getiren Jüpiter enerjisi tüm yıl boyunca sizlere, romantizm, flörtler, çocuklar ve öğretimle alakalı aktivitelerde yoğun enerjiler sunacaktır. İyimser mizacınızla, çevrenizdeki insanlara bildiğiniz herşeyi istedikleri anda öğretmekten mutluluk duyacaksınız. Başarı ve mutluluk getirecek yaratıcılık yetenekleriyle donatılacaksınız. Kendi yaratıcı kişisel ifadeniz ile etkili bir iz bırakmak için yoğun bir istek ve arzu duyacaksınız. Sayıları fazla olabilecek çocuklara sahip olmanız mümkündür. Çocuklar sizin zevk kaynağınız olduğu gibi, onlara aşırı düşkünlüğünüz de gözlerden kaçmayacaktır.

Jüpiter size bu bir yıllık süreçte, aşkta ve her türlü kişisel ifadenizde şans getirecektir. Hayattan zevk almak, aşktan yana mutluluk duymak ve hertürlü şans oyununda (doğum haritanızda böyle bir işaret var ise) büyük kazançlar getirecektir. Sanatın her türü, tiyatro gibi görsel sanatlara karşı yoğun bir istek duymanızı da sağlayacak bu enerjinin size çok fazla abartılı durumlar yaşatması karşısında dikkatli olunuz. Kendi yeteneklerinize, davranışlarınızın doğru olduğuna dair yüksek inancınızın geliştiği bu dönemde kontrollü olmanızda fayda vardır. Sorumsuz ve başkalarına yaslanmak konusunda dikkatli olmanızı, şans oyunlarında herşeyinizi ortaya koymak konusunda dikkatli olmanızı ve sayısız aşk maceralarınız konusunda seçiçi ve kendinizi kontrol altında tutmanızı öneriyorum. Bu dönemde çocuğu olmayan Aslan burcu kadınları anneliğe ilk adımı atabilirler. Aşkta sorunların kolaylıkla çözüm bulacağı bu dönemde temeli sağlam olan ilişkilerinizin güçlendiğini hissedersiniz. Bu dönemde kurulan yeni ilişkiler ise çok ciddi duruma gelmeden kolayca bitebilir ve yenileri tekrar kolayca kurulabilir.

Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konu, sorumsuzluktan uzak durmanız, yüzeysel ve eleştiriye karşı katı tepkiler vermemeniz ve başkalarına yaslanmak konusunda da onurlu davranmanızdır. Zevk düşkünlüğü ve kumar tehlikesini de gözardı etmemenizi öneriyorum.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla