Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:53   #27
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

SATÜRN GENEL ETKİLERİNİZ:

Yükselen yada güneş burcu Aslanlar için son bir yıldır süren zorlu dönem hala devam etmekte. Eylül 2007 de rahatlamaya başlayacak olan sizler için o döneme kadar, sakinlik ve son derece ciddi bir kişilik oluşumu sürecektir. Sorumluluk sahibi, yoğun çalışabilen ve görevlerini en iyi şekilde yürüten bir kişi haline geleceğiniz bu dönemde çevrenizdeki insanlar sizi fazlasıyla mesafeli ve soğuk bulabilirler. Diğer insanların sizi daima disiplinli ve çalışkan görmesini siz de arzu edersiniz.

Bu dönemde, sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gerekir. Güvensizlik duygusu, kendinizi çok aşağılarda görmek veya değersiz hissetmek gibi duygulara sahip olabilirsiniz. Bu durum size aşırı bir hırs ve başarma arzusu verebilir. Bu dönemde ayrıca sevilmediğiniz ve sevilmeye de layık olmadığınızı düşündüren olaylar da yaşayabilirsiniz. Herşey size bir engel gibi görünebilir ve bunun sonucunda kötümserlik ve depresyon geçirebilirsiniz. Bu süreçte attığınız doğru adımlar ileriki yıllarda size hep artı değerler olarak dönecektir.

Bu süreçte amacınız, kendinizi ortaya koyma duygunuzu geliştirmek olmalıdır. Bu olguyu amacınız haline getirdiğiniz sürece başarılı olursunuz. Davranışlarınız etrafınızdaki insanlar tarafından, kendinizi sansürleyen, hayata güvensiz bakan ve çok sert duygulara sahip biri olarak görülebilir. Görünürde sert ve özkontrollü olan bu durumun gerisinde çok kuvvetli bir hassasiyet ve gizlenme duygusu yatar. Kırılganlık fazlasıyla oluşur. Cansız, kuru, karamsar, yavaş, heyecandan yoksun, neşesiz, depresif, ciddi, utangaç ve çekingen olmanız ihtimali büyüktür. Çoğunlukla yalnızlığı yada yalnız olacağınız ortamları tercih edersiniz. Sürekli endişeli haliniz vardır. Herşey sizi ürkütür ve herşey sanki üzerinize geliyor gibi kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Olayların içinden çıkılmaz bir hale gelinceye kadar kurcalar yada tam tersi hiçbirşeyle ilgilenmek istemezsiniz. Donuk halinizle tepkiden yoksun olursunuz. Kim ne söylerse söylesin yada yapsın umrunuzda olmamış gibi davranırsınız. En iyi savunmanın saldırı olacağını düşünebilir ve size eleştiri getiren kişilere saldırıda bulunabilirsiniz. Bu süreçte yaşamınızın kontrolünü ele alarak, kendinize güvenli bir yaşam kurmak durumundasınız. Tutarlı, kontrollü, dayanıklı ve sorumlu güvenilir olmaya gayret göstermelisiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla