Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:53   #28
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

URANÜS ETKİLERİNİZ:

Uranüs enerjisi sizin çok güçlü ruhsal güce ve keskin bir sezgiye sahip olmanızı daha uzun yıllar boyunca sağlamaya devam edecektir. Yaşam ve ölüm hakkında gelenek dışı fikirlere sahip olmanız da kolaylaşacaktır. Hayatın sonrası sizin için bir sır gibi gelebilir ve yanıtları bulma isteğiniz yoğun olabilir. Genel olarak mistik konular ve okült bilimler merakınızı uyandırır. Sinir gerginlikleri nedeniyle zorluklar yaşayabilirsiniz. Başka insanlardan elde ettiğiniz paralar konusunda ani düşüşler yada kayıplar meydana gelebilir. Normal olmayan kaynaklardan beklenmedik bir miras veya parasal kazanç sağlayabilirsiniz. Elektrik ve mekanik ortamlarda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Son derece gerilimli enerjiler nedeniyle kimi zamanlarda ölümü dahi düşünebilirsiniz.

Bu dönemde özgürlüğünüz sizin için en önemli konu haline gelebilir. Bilinçaltı saplantılarınız dolayısıyla kendinizi yaşamdan uzaklaştırma türü hisler içine girebilirsiniz. Sırf özgür olma adına tuhaf bir kaçışın içine girebilirsiniz. Cinsel güdülerinizden bağımsız olmak istersiniz. Benliğinizin karanlık yönleri daha çok ortaya çıkabilir. İç derinliklerinize gömülü kalmak veya sırf kendinize dönük olmak gibi davranışlarınız oluşabilir. Saklı ve gizli duygularınızı kimseye anlatmak istemezsiniz.

Bu süreçte, herşeyi yapabilirim düşüncenizi kontrollü olarak kullanmanızı, yaşamınızın sorumluluklarından kaçmamanızı, hertürlü cinsel özgürlüğü hakkınız saymayı ve tüm tabuları yıkacak gücünüz olduğunu düşünmeyi bırakmalısınız. Özgür iradenizi ve hayatınızı devam ettirecek inancı içinizde büyütmeyi ve aşırı durumlarda ölüm fikrinden uzak durmayı da başarmalısınız. Kendinizi vazgeçilmez yada çok büyük hisetmekte bu sürecin etkisidir. Bu konuda da temkinli davranmalısınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla