Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:53   #29
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

NEPTÜN ETKİLERİNİZ:


Neptün, bu yıl boyunca evlilik veya evlilik ortağınızı idealize etmek meylinizi güçlendirecektir. Eşiniz için çok fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Evlilik ortağınız, ruhsal zihinli, sanatkar veya tam bir karmaşa insanı olabilir. Eşiniz olacak kişinin görüşleri ve fikirleri ile çatıştığınız için aranızda iletişimsel problemler görülecektir. Karşınızdaki kişi veya siz bir kurtarıcı veya ezilen rolü oynamanız dolayısıyla aranızdaki çekicilik çoğalacaktır. Bu eş bir alkol düşkünü veya ilaç bağımlısı olabilir. O zamanda ona yardımcı olmanın yüksek zevkini tadarsınız.

Eşiniz hakkındaki düşünceleriniz ve hayalleriniz onun gerçekte olduğundan farklı olabilir. Böyle bir durumda onu farklı görebilirsiniz. Eşinizin ihtiyaçlarını karşılamak fikri ve onun mutlu olduğunu görmek size de mutluluk verir. Bu dönemde kafanızın içindeki eş imajı, sizi sevgisiyle aklınızı başınızdan alan ve fantezileri ile sarhoş ederek bulutların üstüne çıkaracak özellikte olmalıdır. Sonuç olarak böyle bir evlilik ortağı bulmak size göre talihli olmak anlamı taşıyabilir. Yine bu dönemde sevdiğiniz yada ilgi duyduğunuz kişi ile aranızda büyük bir merhamet kurmak meyili oluşur. Bazen eşiniz oldukça duygusal ve duyarlı bir insan olabilir. Eşiniz bir sanatçı, yaratıcı, müzikle ilgili yada sahne insanı da olabilir. Bu beraberlik tam bir ruhsal tarz içerir ve maddiyattan çok uzaktır. Seçilecek eşe karşı acıma duyguları içinde, kronik bir hastalıktan müzdarip ve yaşam boyunca ilgi, sevgi bekleyen biri de olabilir. Böyle bir beraberlikte başarılı olabilmek için çok fazla gerçek dışı düşüncelere kapılmamak gerekir.

Bu dönemde yine, ilişki idealiniz yüksek olduğundan içsel uyumu ve değişik ilişki türünü arzu etmeniz dolayısıyla, mistik bir birleşme sağlamaya çalışabilirsiniz. Hayatınızda doğru olan bir ilişkiye hiç çaba harcamadan da kavuşmanız mümkündür. Adeta yerde ararken gökte bulunur özellikte biri de olabilir. Bazı durumlarda karşınıza düş kırıklığına uğramış bir insan da çıkar. İlişkiniz konusunda abartılı ve gerçeklerle bağdaşmayan idealleriniz olabilir. Kurtarılmayı arzu eden bir insan gibi davranabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiden , çok sevilmeyi ve tek bir beden olmayı arzu edebilirsiniz. Birtürlü tatmin olmayan beklentiler içine girebilirsiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla