Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:54   #30
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Eylülden itibaren yükünüz hafifliyor

Son iki yıldır Satürn size büyük sorumluluklar getirdi. Eylül ayından itibaren üzerinizdeki yüklerin hafiflediğini göreceksiniz. Yıl boyunca kendinize güveninizi geri kazanabileceğiniz imkânlar olacak

Satürn, 2005 yılının ikinci yarısından bu yana burcunuzu ziyaret ediyor. Bu ağır etkili gezegen ayaklarınızı yere bastırıyor ve sizi olgunlaştırıyor. Ancak bu zaman süresince sizi kısıtlayan ve fazladan sorumluluklar getiren konularla da karşılaştınız. Bir olgunlaşma dönemindesiniz.

Egonuzun, kişiliğinizin zayıf yönlerini daha çok tanıdınız. Satürn bu yıl 12-23 Ağustos doğumlu Aslanları daha fazla etkisi altına alacak. Bu nedenle, bugünlerde doğanlar gerek kariyerleri gerekse hayat yönleri açısından kayda değer kararlar verecekler ve yeni sorumluluklar üstlenecekler.

Bu dönemde şikâyet etmek yerine kendinizi daha fazla sorgulamalı ve sabırlı davranmalısınız.
Jüpiter ise size destek vermeye başladı. Bu sayede Satürn'ün getirmiş olduğu gecikme ve beklemeleri dengeleyebilmektesiniz. Satürn'ün disiplinini, Jüpiter'in fırsatları ile birleştirebildiğiniz anda sağlam ilerleme ortaya çıkmış olacak. Jüpiter hayattan zevk alabileceğiniz fırsatlar sunuyor.
Yaratıcılığınızı geliştirebileceğiniz pek çok imkân elde edebilirsiniz. Bu konum aşk hayatınıza ve kendinizi kaygısızca ifade ettiğiniz tüm konulara pozitif titreşimler getirecek.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla