Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:54   #31
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kişisel güçleriniz artacak

Pluto'nun olumlu açısı da devam ediyor. Özellikle 20-23 Ağustos doğumlu Aslanlar kişisel güçlerini artırabilirler. Yabancılarla ilgili konular, eğitim ya da üstlerle ilişkilerinizde kendinizi daha güçlü biçimde ifade edebilirsiniz. Pluto her zaman büyük güçlerle gelen değişimi açıklar. Alabileceğiniz destekler size hayatınızda yeni yollar açacak.
Ancak Neptün, Kova burcundan karşıt açısını devam ettirmekte ve bu dönemde 12-16 Ağustos doğumlu Aslan'ları daha fazla etki altında tutmakta. Neptün'ün etkisi belirsizlik ve karmaşalar getirir. Bu dönemde ortaklıklara, ilişkilere daha gerçekçi yaklaşma gereği var. Bu nedenle ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarda yanılma, kandırılma ve aldatılma gibi riskler ortaya çıkabilir. Bu dönemde doğan Aslanların otorite figürleri, baba ya da erkek figürlerle sıkıntıları sıklaşabilir, kendilerini kararsız bulabilirler.

Uranüs'ün getirdiği ani değişiklikler bu yıl 4-12 Ağustos doğumlularca daha fazla hissedilecek. Bu günler arasında doğanlar kendi dışlarında gelişen ve planlarını aniden değiştiren olaylar yüzünden seçim yapmak zorunda kalabilirler. Bu seçimler oldukça zorlayıcı ve kararsızlık getirici de olabilir. Değişime açık durmak ve olaylara daha geniş bir çerçeveden bakmak ihtiyacı var.
Şanslı alanlar: Jüpiter'in yaşam veren açısı bu yıl size şans ve iyimserlik taşıyor. Yaratıcı konulara yönelebileceğiniz, üzerinizdeki gerginliklerden sıyrılabileceğiniz bir yıldasınız. Her ne kadar Satürn eylül ayına kadar bazı kısıtlamalar getirse de, Jüpiter sayesinde denge kurabilirsiniz.
Aşk hayatınız ve sevgi ilişkilerinde daha mutlu ve keyifli olabileceksiniz. Jüpiter'in bu konumu çocuklarla ilgili olumlu haberlere de işaret edebilir. 15 Mayıs - 24 Haziran günleri arasında yeni riskler almaya açık olduğunuz bir dönem söz konusu.

Mücadele alanları:
2 Eylül'e kadar olan dönem Satürn etkisinde daha yorucu ve kısıtlayıcı olabilir. Satürn bu dönemlerde hayallerden çok somut konularla ilgilenmenizi adeta şart koşuyor. Ancak yine de bu sayede iş hayatında uzun vadeli düşünebilirsiniz. Mars'ın da sert açılı olduğu dönemlerde gerek iş gerekse özel yaşamınızda daha dengeli ve kontrollü olmaya çaba sarfetmek gerekecek.
Zira Mars huzursuz eden ve öfkemizi negatif hale dönüştürebilecek bir güçtür. Bu dönemlerden ilki 26 Şubat - 6 Nisan günleri arasında olacak ve bu dönem içinde ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalardan yana dikkatli olmalısınız.

24 Haziran- 7 Ağustos günlerinde ise işe ve kariyerinize ait konularda test edilebilirsiniz. Maddi konulara önem vermek ve gücünüzü daha yapıcı kullanmanız gerekecek.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla