Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:54   #32
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Aşk ve ilişkiler: Kişisel çekicilikleri ve karizmaları onları çekim merkezi haline dönüştürür. Yaşama sevinçleri ve kendilerine güvenleri ile başkalarına da heves ve coşku getirirler. İnandırıcı ve tutkulu karakterde büyük düşünce sahibidirler. Bu nedenle ilişkilerinde şımartılmak, gösterdikleri ilgi kadarını geri almak isterler. Eğer bu ilgiyi göremezler sıkılırlar ve tatmin olamayabilirler.

Zayıf bir partneri tercih etmezler, böyle bir partnere ezici davranabilirler. Bu bakımdan Aslan'lar ilişkilerinde güçlü ve parlak egolarını kontrol etmek zorundadırlar ve bunu başarmaları hiç de kolay olmayabilir.

Aslan kadını: Aslan kadını dikkat çekmesini bilen birisidir ve kendine güvenir. Bu yüzden ona yaklaşmak için kendinizi zayıf göstermemelisiniz. Zira zayıf karakterlerden hoşlanmaz. Aslan kadınında doğal bir yöneticilik vasfı vardır. Beraberliklerinde kendisini asla ezdirmeyecektir. Genel olarak kendine bakar ve vücuduna önem verir.

Beraberliklerinde güven ve kararlılık arar. O da direksiyonda olmak isteyecek ve kendi haklarını sonuna kadar savunacaktır.
Jüpiter'in konumu bu yıl aşk hayatınıza güzel sürprizler getiriyor. Bu yeni ve sizi çok etkileyen bir birliktelik olabilir. Süregelen ilişkilerin de canlandırıcı olacağını söyleyebiliriz. Aşkta sizi daha keyifli bir yıl bekliyor.
Özellikle 21 Şubat - 18 Mart, 5 Haziran - 15 Temmuz, 9 Ağustos - 8 Ekim tarihleri arasındaki dönemlerde hayatın olumlu yönlerini görmek ve ilişkilerde mutlu olmak çok daha kolay.
Yakın beraberliklerde 26 Şubat - 6 Nisan günleri arasında sizi etkileyen bir beraberlik olsa bile, bu dönemde daha fazla tartışma ve fikir uyuşmazlığı da ortaya çıkabilir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla