Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:54   #34
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İş ve para: Son iki yıla bakıldığında iş hayatında ayaklarınızı yere daha sağlam basmak için mücadele ettiğinizi söyleyebiliriz. Satürn'ün yavaşlatan ve derin düşündüren bir yönü var. Bu sayede uzun vadeli düşünmekte ve hareket etmektesiniz.

Eylül ayından itibaren parasal konularda yeteneklerinizi geliştirdiğiniz ve gereken sabrı gösterdiğiniz sürece başarılı olacaksınız. Çalışma kapasitenizi yükseltmek ve iş hayatında detaylara dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Organizasyonel konular daha fazla zamanınızı alabilir. Elinizdeki maddi kaynakları çarçur etmeden kullanmayı öğreneceğiniz görülüyor.
Sağlık: Bu yıl özellikle eylül ayına kadar sağlığınız konusunda daha özenli olmaya çalışmalısınız. Satürn'ün etkisi çoğu zaman karamsarlaştırıcı olabilir. Aşırı iş yükü ve gerginliklerin ortaya çıkabileceği dönemler olan 26 Şubat - 6 Nisan ve 24 Haziran - 7 Ağustos dönemleri arasında bedeninize daha fazla saygı göstermelisiniz. Üzerinizde biriken gerginlikleri düzenli fiziksel egzersizle bertaraf etmeniz çok faydalı olabilir.


Merkür bu yıl üç kez geri hareket yapacak. Bu dönemler 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım arasında olacak. Merkür'ün geri hareketi iletişim ve anlaşmalara gecikmeler, yanlış anlamalar ve sürüncemeler getirebilir. Genel olarak bu dönemlerde yeni bir kontrat yapmaktan kaçınmalısınız. Merkür'ün bu yılki geri hareketi duygularınızı ortaya koymakta zorlanabileceğiniz dönemler de olabilir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla