Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:55   #36
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yükselen Kova'yı eğlenceli bir yıl bekliyor


# Yükselen Koç: Bu yıl ufuklarınızı genişletebileceğiniz, yabancılarla temasını artırabileceğiniz güzel fırsatlarınız var. Eğitim, yolculuklar ve hukuki konularda çok daha başarılı olabilirsiniz.
# Yükselen Boğa: Son iki yıldır iş ve kariyerinize ait konularda daha çetin koşulların var olduğunu görmekteyiz. Ancak eylül ayından itibaren bu yüklerin hafiflediğini görebilirsiniz.
# Yükselen İkizler: Bu yıl en iyi fırsatların ve şansın özellikle ikili ilişkiler ve anlaşmalar yoluyla ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Kontratlardan, evlilikten yana genişleyen imkânlar var.
# Yükselen Yengeç: Son Bu dönemde maddi kaynaklarınızı daha gerçekçi kullanma ihtiyacı olacak. Eylül sonrasında eğitim ve zihinsel konuları daha ciddiye alabilirsiniz.
# Yükselen Aslan: Hayatınızda gereksiz olan şeyleri atmakta ve sonlandırmaktasınız. Eylül ayından itibaren bu baskıların hafifleyecek. 2007'de aşk hayatınızda pozitif gelişmeler bekleyebilirsiniz.
# Yükselen Başak: Son iki yıldır süregelen ve sizi kendi içinizde sorgulamaya iten koşullar eylül ayından itibaren netleşmekte. Bu dönemde istediğiniz yolu çizmekte daha kararlı davranacaksınız.
# Yükselen Terazi: Bu yıl daha geniş eğitim olanakları ve zihninizi verimli kullanabileceğiniz imkânlarınız var. Eylül ayından itibaren işe ait konularda soru işaretleri ortaya çıkabilir.
# Yükselen Akrep: İşteki performanız daha fazla sorgulanabilir. Eylül ayından sonra daha verimli çalışabileceksiniz. Gelecek hakkında yeni planlar yapmak durumundasınız.
# Yükselen Yay: Jüpiter'in yükselen burcunuzdan geçiyor olması kendinize güvenle birlikte şans getiriyor. Eylül ayından itibaren iş hayatında daha ciddi ve gerçekçi olmanız gerekebilir.
# Yükselen Oğlak: Bu yıl kendinizi geliştirebileceğiniz ve özellikle hayata daha ruhsal açıdan bakabileceğiniz olanaklar var. Geçmişten kalan konuları geride bırakabileceğiniz anlaşılıyor.
# Yükselen Kova: Son iki yıldır ilişkiler, ortaklaşa konular, evliliğe ait gelişmeler sizi daha ciddi ve sorumlu kılmakta. Bu yıl sosyal alanda daha eğlenceli ve keyifli geçebilir.
# Yükselen Balık: Bu yıl kariyeriniz açısından yeni fırsatlar sunuyor. Eğer kararlı davranır ve fırsatları iyi değerlendirebilirseniz işte ilerleme ve üstlerinizden alabileceğiniz destekler var.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla