Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:55   #37
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

OCAK 2007

Yeni yılın ilk haftasında oldukça kendinizi dönük ve hareketlerinizde heyecanlı olacaksınız.

Ama yılın ilk günlerinde yorgun ve sinirli olduğunuz için konuşmalarınızda daha sakin ve sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

Eğer uygunsanız aşktan yana olan şansınızı da geri tepmemelisiniz.
yine bu dönem içinde süpriz dost ziyaretlerine kendinizi hazırlıklı tutmalısınız.

Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Ay ortasına kadar hayatınıza çok önemli biri girebilir. Ancak karşılaştığınız bu kişi, sizin gibi başına buyruk yaşamak isteyen ve bağımsızlığına çok düşkün birisi. Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek. Bu kişi sayesinde yaşamınız olumlu yönde değişebilir.

Kararınızı tüm bunları düşünerek vermelisiniz.
Borç verdiğiniz kişi, size olan borcunu zamanında ödeyecek ve yüklü miktarda paraya kavuşacaksınız. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Yine bu ayın üçüncü haftasında resmi dairelerle olan ilişkileriniz ilk döneme nazaran daha verimli ve sağlıklı olacaktır.

Yanlız aceleciliğiniz bu dönemde de devam edecek.

Bu nedenle iş ve genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız. Özellikle de evrak alışverişinde çıkabilecek bir yanlışlık sizi zaman açısından çok zorlayabilir.

Yine bu dönemde kaybedeceğiniz evrakları bulmakta zorlanabileceğinizi hatırlatmalıyım. Ayın son haftasında kendinizi özgür ve aşkta bağımsız hissedebilirsiniz. Bir birlikteliğiniz varsa bu sorunlara neden olabilir.

şayet yolarda. Sizin fikirlerinize önem verilmesini istiyorsunuz ama başkalarınının düşüncelerine siz önem vermiyorsunuz.
Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla