Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:56   #38
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ŞUBAT 2007

Bu ayın ilk haftası çevre ilişkilerinde bekenmedik gelişmeler gösterebilir. Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Ani fikir değişiklikleri sizi zorlayacaktır. Eğer önemli bir karar aşamasında iseniz bir dostunuzun yardımına başvurmalısınız. Böylelikle hatalı bir girişimi engellemiş olacaksınız. yine bu dönemde genel olarak dış uyarılara açıksınız bu yüzden de bütün tesirlere karşı alıcı rolü üstleniyorsunuz.

Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar. Bu durum sizi şaşırtabilir.

Düşünsel olarak oldukça rahatsınız ve ortaya çıkan sorunlara da, bütçenizi sarsacak seviyedeki masraflara da kolaylukla çözüm bulabilirsiniz. Kafanız oldukça süratli ve düzgün çalıştığı için olayları ayrıntılarıyla görerek neler yapmak gerektiğine anında karar verebileceksiniz. Herşeye rağmen çabalarınız sizi biraz yorarak sinirlenmenize sebep olabilir. Fazla tanımadığınız kimselerle bir aradayken duygularınızı belli etmemeli ve sakin görünmelisiniz.

Yeni gelişmeler size aşk ve sevgi konularından bir hayli uzaklaştırmışa benziyor. bu da ilişkiniz açısınhdan ufak ama tatsız sorunlarla uğraşacağınızı gösteriyor.

yanlız etkileyebilme yeteneğiniz size burada oldukça yardımcı olacaktır. ayrıca sevdiğiniz kimseye ağır başlı tutumlarınız ile süpriz yapacaksınız. Sizi böyle nazik ve oturaklı görmediğinden oldukça şaşırabilir. Onu kolay ikna edeceksiniz. hatt ve ilaç kullanımında dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gereksiz ve dikkatsiz kullanımlar sağlığınız açısından sorun yaratabilir.

Genelde oldukça ilginç bir dönem geçiriyorsunuz.

Mantığınızı kontrollü kullandığınız sürece şansınız da size destek verecektir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla