Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:56   #39
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MART 2007

Bu ayın ilk haftasında bazı dostlarınızın sorunları sizi yorabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Ufak çapta memnuniyetsizlikler ve isteklerinizde dengesizlik gözlenebilir, bunlar dinlenme ile birlikte geçecektir. hatta bu dinlenme devresinden sonra daha da güçlü olacağınızı hatırlatırım. İş ve güncel yaşamınızda bir hayli yenilikler olacak.

Ev hayatında bazı kimselerle bu sebeple tartışabilirsiniz. fakat ikna kaabiliyetinizin devam etmesi ile olayları tatlıya bağlayacaksınız.

Bu ay fiziksel enerjiniz değişken. Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz. Eğer siz genç bir insansanız ebeveynlerinizin bazı isteklerinin planlarınıza engel olmaları olasıdır. İçinde bulunduğunuz dönem, gerek aile büyüklerinizle ve gerekse ebeveynlerinizle kolay anlaşamayacağınız bir dönemdir. Size göre mantıksız ve gereksiz tutumlar içinde olabilirler.

Fakat bir süre için durumu idare edebilirseniz, fikirlerinin kendiliginden değiştigini görebilirsiniz. Hangi yaş ve cinsiyette olursanız olun, eğer siz yalnız bir insansanız son derece uyumlu bir duygusal ilişkiye girebilirsiniz. Yine bu ayın son haftasında beklenmedik gelişmeler ve davranışlarınızdaki olumlu değişiklikler eski güncelliğinizi korumanızı sağlayacaktır.

Olayların dengesini kurmakta biraz zorlanabilirsiniz ama genelde başarılı ve verimli bir hafta geçireceksiniz.

Duygusal yönünüz bu dönemde yeniden canlanıyor, çevrenizdeki insanlarla rahat ve uyumlu ilişkiler gözetmeksa oldukça heyecanlı maceralar yaşamanıza neden olacaktır.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla