Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:56   #40
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

NİSAN 2007

Ayın ilk haftasında sezgisel yönünüz öne çıkacak. hatta rüyalarınızda gördüğünüz olayların güncel yaşamınızda da gerçekleşmesi sizi şaşırtabilir.

Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

aşırı tutucu yanlarınızın bu dönemde oldukça azaldığını görmek sizi şaşırtmasın.

Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz. Eğer bir erkekseniz, bu dönemde psikolojik, duygusal ve bedensel olarak güçlüsünüz. Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Duygusal ilişkilerinizde sağlam ve mutlu bir döneme girmektesiniz. Bu dönemin kıymetini bilip, değerlendirmelisiniz.

Süregelen bir ilişkiniz varsa onu evlilik aşamasına getirmeniz olasıdır. Eğer siz bir kadınsanız bu dönemde güzel bir teklif alacaksınz. Bunu düşünmeden değerlendirmeniz gerekiyor.

Erkekseniz ummadık birisi size aşık olabilir. Ancak onun ilgisi, sizi çok fazla ilgilendirmeyecektir. Ayın üçüncü haftasında kararlarınızdaki tutarlılık ve isabet şaşırtıcı olabilir.

Hatta bu nedenle bazı dostlarınız sizden akıl danışacaklardır. Ayrıca eksik kalan yada tamamlanamayan bazı işlerinizi bu dönemde halledebilirsiniz.

Ayın son haftasında ise aile içinde geçebilecek tartışmalar sizin olumlu ve akılcıl yaklaşımlarınız ile çözüme kavuşacaktır. Resmi makamlarla olan işlerinizi daha kolay halledebiliyorsunuz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla