Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:57   #41
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MAYIS 2007

Bu ayın ilk haftasında enerjinizin oldukça düşük olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü bir önceki ayın yoğunluğu ve enerji kaybı bir hayli fazla oldu ama süregelen sorunlardan uzak ve kedersiz bir ay geçireceğinizi müjdelemeliyim.

Hatta bu, ilişkileriniz açısından başarılı bir ay geçireceğiniz anlamına geliyor. Elinizdeki maddi imkanları en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz bir dönemde olduğunuzu da hatırlatmalıyım. Yeni fikirlere, yeni düşüncelere açık olacağınız bir dönemdesiniz. Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Sinema, tiyatro gibi aktivitelerle her zamankinden fazla ilgilenebilir ve zevk alabilirsiniz. Uzun ve güzel bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Bu yolculuk sırasında ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Eğer siz bir bayansanız gittiğiniz yerlere veya ilişkide olduğunuz insanlara dikkat etmelisiniz.

Çünkü kötü niyetli bazı kişiler tarafından suistimal edilebilirsiniz.

Bunun dışındaysa hayatınızda en akla gelmedik olumlu değişiklikleri bekleyebilirsiniz.

Hiçbir şey olmasa bile siz yine de geleceğe ümit ve güvenle bakmalısınız. Ayın son haftasında işlerinizi ve özel yaşamınızı aksatacak bazı misafirleriniz olabilir.

hatta akrabalarınızdan birisinin size gelmesi mümkün. Bu dönem aşırı enerji yükünüzü üstünüzden atabilmeniz için spor veya bedensel faaliyetlerde bulunmanız faydalı olyacaktır. Fırsatını bulduğunuzda spor faaliyetlerine başlamak isteyeceksiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla