Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:57   #42
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

HAZİRAN 2007

Bezginlik duyguları içinde olabilirsiniz. Bir yerleri, bir işi ya da bir insanı terk etme, başını alıp gitme arzuları duymanız olasıdır.

İsteksiz ve pasif davranışlarınız ayrıca olayların da durağanlaşması sizi kaderci bir havaya sokabilir, çevrenizdeki saygılığınıza ve aranır olmanıza rağmen yabancılama eğilimi gösterebilirsiniz. Aşk hayatında olayları gelişimine bırakabilir ve sonuclarına katlanmak isteyebilirsiniz, başarılı bir dönemin ardından böylesine bir durağan döneme girmek sizi daha da hareketlendirmeli.

Bir teklifiniz reddedilebilir. Her şeye materyalist açıdan bakabilirsiniz. Birilerinin size karşı çok maddiyatçı davranması yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Geleceğe yönelik olumlu gelişmeler olabilir.

Büyük bir para görülmemekle birlikte büyük bir ihtiyaç da yok. Bu konularda rahatsınız. İşiniz ya da maddi durumunuz aslında iyi fakat siz kafa olarak bu konulara ilgisiz olabilirsiniz.

Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimli bir döneminizdesiniz. Duygusal ilişkilerle ilgili aşırı sinir gerilimleriniz olabilir.

Ayın son haftasında ise çevre ilişkilerinizi yeniden düzenlemek zorunda kalacaksınız.

Takdir edilmek sizin için bu dönemde önemli olacaktır.

Bununla birlikte aile içinde sevinçli olaylar yaşayabilirsiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla