Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:57   #43
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

TEMMUZ 2007

Ayın ilk haftasında yeni ve kalıcı daha doğrusu ciddi bir ilişki için uygun bir zamanda değilsiniz. Ancak kısa süreli ve yeni tanışmalar yönünden şansınızın desteğini göreceksiniz. Bu sebeple duygusal yönünüzün ağır basmasına izin vermemeye çalışmalısınız.

Sezgisel yönünüzün bu dönemde de ortaya çıkması sizi değişik konularda yeniden aktif hale getirebilir. Yeniden rüyalarınızda yaşayacağınız olayların günlük yaşamınızı etkilemesi mümkün.

Fakat bu sefer daha önce yaşadığınız kadar güçlü olmayabilir.

Yanlız sezgilerinize ve hislerinize bu dönem rahatlıkla güvenebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde kriz sayılabilecek bazı problemler yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden zayıf bir dönemde olmanız eşinizle aranızda bazı sorunlara neden olabilir.

Tüm bunların hallolması sizin üzerinizdeki baskıdan kurtulmanız için çareler bulmanıza bağlı. Hayattaki gizli kalmış beklentilerinizin hepsini gerçekleştirmenize uygun olan şanslı bir değişimler dönemi yaşamaktasınız.

Bu dönemin değerini bilmeniz ve olumlu olarak kullanmaya gayret etmeniz gerekmektedir.

Çevrenizi, arkadaşlarınızı, işinizi ve evinizi istediğiniz şekilde değiştirebilmeniz için gereken imkanlarla karşılaşacaksınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla