Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:57   #44
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

AĞUSTOS 2007


Bazı maddi sıkıntılara girebilir veya işlerinizde aksamalar meydana gelebilir. Sevdiğiniz ve sizi seven kimselere yabancılaşabilirsiniz.

Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Evlilik ve aşk ilişkilerinizde olumsuzluklar ortaya çıkabilir. Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz. Bu ara başlatacağınız bir ilişkinin uzun süreli olmayacağını, ve kısa süre sonra herkesin kendi yoluna gideceğini bilmenizde fayda var. İş birlikteliklerine ihtiyaç duyacağınız bir süreç geçirebilirsiniz.

Toplum yaşamınızda bir hareketlenme olabilir.

Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz. Ayın son haftasında ise yoğun çalışmalar nedeni ile yorgun düşebilirsiniz. ama yılmıyorsunuz. hatta özel yaşamınızda da oldukça aktif olmak arzusundasınız. Fakat size tavsiyem bu enerji yoğunluğunu disiplinli bir şekilde kullanmanız olcaktır.

Göreceksiniz daha verimli olacaktır.

Tüm bu gelişmelerin yanında güncel yaşamınız rahat ve verimli geçecektir. Hatta kendinize uygun bir ortam yaratarak rahat ve sessiz bir odaya çekilmek isteyebilirsiniz.

Biraz melankolik aşk düşünceleri ve duygusal istekler bu dönem artabilir. kendinizi aşık hissetmeniz bir yanılgı sonucu olabilir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla