Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:57   #45
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EYLÜL 2007

3 Eylül'de yaklaşık 2.5 yıldır burcunuzu etkileyen Satürn sizden ayrılıyor. Geçen zaman içinde nelerin olduğunu çok iyi düşünün ve değerlendirin, yaşadıklarınız ve davranışlarınız gelecekte çok önemli olacaktır.

Şu ana kadar el atmadığınız ve "sonra yaparım" diyerek biriktirdiğiniz işlerinize artık el atmanız gerekiyor. Bundan kaçınırsanız, sorunlar giderek büyüyebilir ve içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Hayatınızda önemli bir değişikliği gerektiren olumlu bazı durumlarla karşılaşabilir ve fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Yalnız bütün bunlar bazı şeylerden vazgeçmenizi gerektirebilir. Bu ayın üçüncü haftasında, kararsızlıklarınızı yenmiş ve melankolik durumlardan kurtulmuş olacaksınız. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Yine bu dönemin özelliği olarak her zamankinden daha fazla ve yoğun bir enerjiye sahipsiniz, beraberinizdeki insanlara fazla yüklenmeniz ise aceleciliğinizin bir sonucu olacaktır. Çevrenizdekilerle karşılıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz. Sebepsiz bir gerilim içinde olabilirsiniz.

Son zamanlarda duygusal ilişkilerinizle ilgili sıkıntılarınız olmuşsa bunları halledecek ve güçlü olacaksınız. Eşiniz veya sevgilinizle bazı görüş ayrılığınız olabilir. Hatta bu yönde fırsat kollar gibisiniz.

karşınıza çıkan zorlukları kolayca aşabilmeniz kendinize olan güveninizi artıracaktır.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla