Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:58   #46
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EKİM 2007

Ayın ilk haftasında maddi yönden biraz zorlanacaksınız. Hatta ödemelerde gecikeceğiniz görülüyor. Bunun şimdiden engelleyebilirsiniz. Bniz. Bu dönem biraz gergin ve sinirli olacaksınız. Sevdiğiniz insanlardan ya da sevgilinizden uzakta kalmak şu anda sizi büyük ölçüde etkileyebilir.

Kendinizi koyvermemeli ve sevginizin sıcaklığını korumak için gayret göstermelisiniz. Eşinizle birlikte birşeyler yapmak için harekete geçebilir ve bunun keyfini yaşayabilirsiniz. Bu aralar insanları boşuna işgal etmeye meyillisiniz. Uzun uzun konuşmanız fakat bir sonuca varamamanız olasıdır.

Bu tutumunuzla da sadece başkalarının değil kendi zamanınızı da boşuna harcayabilirsiniz. Sizin için en iyisi yapmak istediğiniz şeyler için fazla vakit geçirmeden harakete geçmeniz ve kararlarınızı çabuk vermenizdir. Dikkat etmeniz gereken şey çevre karışıklığına aldanıp yanlış karar vermemektir.

Çevrenizde bazı kimseler fanatik bir şekilde menfaatleri doğrultusunda çalışıyor olabilirler. bu da sizi fazlasıyla rahatsız edecektir. Çünkü bu dönem adalet anlayışınız ve duygusal sizi sıkıştıracaktır.

Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Hatta sosyal adalet yönünden bir çok kimseyle tartışacaksınız. bu olaylar ise sizi daha da çok hırslandıracaktır. Ayın son haftasında umduğunuz rahata daha yakın olacaksınız.

Bir süre dinlenmeniz ve olayları gidişatına bırakmanız daha sağlıklı olacaktır.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla