Konu: Aslan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 01:58   #48
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ARALIK 2007

Bu ayın ilk haftasında ev içinde oldukça yoğun değişikliklere ve yeniliklere girebilirsiniz. bunun yanı sıra yeme ve içme alışkanlığınızın artığını göreceksiniz.

Eğer fazla kilo sorunu olanlar varsa bu dönemde dikkatli yemeliler.

Eğitim ile ilginiz varsa bu dönemde bazı aksaklıklar göze çarpacaktır.

Maddi açıdan, olumlu sonuçlanacak bir yatırıma girişebilirsiniz.

Evinizle ilgili gayretler içinde olabilirsiniz. Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir. Yaptıklarınız boşa gitmeyecek ve uygun karşılığı göreceksiniz.

Sevdiklerinizin sizin yakınlığınıza ihtiyaçları var fakat sizi sıkmak istemedikleri için fazla belli etmiyorlar. Onlara gerektikleri ilgiyi gösterebilirseniz, hem kendinizi hem de sevdiklerinizi çok memnun edersiniz. Bazı şeylerden de fedakarlık yapmanız gerekebilir.

Kararsız kaldığınız durumlarda ona buna sormanıza gerek yok. Aklınıza ilk gelen tercihi yapın. Ayın ikinci haftasında sorun yaratan olaylara karşı koyma gücünüz de yüksek olacak. yine bu dönemde ciddi iş fikirleri ve planları yapacaksınız, bu dönem sabrınız ve dayanıklılığınız oldukça fazla olacaktır. Ayrıca hislerinize de bu dönem güvenebilirsiniz.

size zorlandığınız anlarda çıkış yolunu gösterecektir. Ayın son haftasında bazı kimselerin aralarını yapabilir ve dargın olan kimseleri barıştırabilirsiniz. genelde çevrenizle iyi irtibat kurma isteğindesiniz.

Kendinizi gösterme ve kanıtlama isteğiniz de bu dönem yoğunluk kazanacak. Bu devrede daha çok kendinizi tanıtma yönünden başarı kazanacaksınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla