Konu: İkizler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:16   #46
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yükseleni Balık olanlara yeni iş fırsatları


# Yükselen Koç: Bu yıl yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz, hayattan daha çok zevk alabileceğiniz fırsatlarınız olacak. Sevgi ilişkilerinde ve çocuklarla ilgili konularda önemli testler var.
# Yükselen Boğa: Ortaklaşa konularda kazançlı çıkabilirsiniz. Eylülden itibaren çalışmalarınızın semeresini görmeye başlayacaksınız. Yaratıcı konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.
# Yükselen İkizler: Eylüle kadar olan dönemde eğitim, zihinsel konular ve iş hayatında dengeli bir gidiş var. Eylülden sonra iş hayatında ciddi düşünceler, eve ait konularda sorumluluk sizi bekliyor.
# Yükselen Yengeç: İki yıl boyunca maddi konularda istediğiniz imkânları bulamamış ve nakit açısından kısıtlı kalmış olabilirsiniz. Ancak, Satürn eylül ayından itibaren sizi desteklemeye başlıyor.
# Yükselen Aslan: Son iki yıldır yükselen burcunuzdan geçen Satürn sizi olgunlaştırdı ve ayaklarınızı yere daha sağlam bastırdı. Aşk hayatınızda gelişme ve yeni heyecanlar söz konusu olabilir.
# Yükselen Başak: Jüpiter size ev, yerleşim, özel hayatınızla ilgili konularda rahatlama ve daha geniş fırsatlar sunmakta. Eylül kritik bir ay olacak. Önceliklerinizi daha iyi belirlemelisiniz.
# Yükselen Terazi: Yeni bir dil öğrenmek, yeteneklerinizi geliştirmek için uygun fırsatlar bulabilirsiniz. Eylül ayından itibaren iş hayatına ait konularda daha fazla arayışa girebilirsiniz.
# Yükselen Akrep: Yabancılarla ilgili ortaklıklar ve anlaşmalardan doğan imkânlarınız olabilir. Eylül ayından itibaren üzerinizdeki yüklerin daha hafiflediğini göreceksiniz. .
# Yükselen Yay: Gerek iş gerekse özel hayatınızda daha mutlu olabilirsiniz. Eylül ayından itibaren iş hayatında daha gerçekçi olmak gerekiyor. Artan sorumluluklar çok fazla detay ve iş getirebilir.
# Yükselen Oğlak: Bu dönemde hayata karşı daha kabullenici olabilir ve geçmişe ait katı kalıplardan ve sizi yıpratan alışkanlıklardan kurtulabilirsiniz. Daha esnek olmayı öğreneceksiniz.
# Yükselen Kova: Son iki yıldan bu yana özellikle ikili ilişkiler ve evlilik alanında önemli bir testten geçmektesiniz. Bu durum eylül ayına kadar sürebilir.
# Yükselen Balık: Bu yıl kariyer hayatınız açısından oldukça hareketli geçecek. Jüpiter'in konumu iş hayatında yeni fırsatlar yakalayabileceğinizi ve etkinizi artırabileceğinizi gösteriyor.

__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla