Konu: İkizler
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:16   #47
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

OCAK 2007


Ocak ayı genel olarak olumlu geçebilir. Daha yapıcı ve enerjik olabilirsiniz.

Mesleki alandaki çalışmalarınızda daha gerçekçi bir tutum izlemeniz, yararlı girişimlerde bulunmanızı sağlayacaktır. Kariyeriniz açısından olumlu gelişmeler elde edebilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan sizden yaşça büyük kişilere karşı biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Birtakım engellerle karşılaşmanız, özellikle düşüncelerinizi yanlış yönde etkileyebilecek önerilere maruz kalmanız olasıdır. Kendinize olan güveninizi koruduğunuz taktirde bu etkileri en aza indirgeyebilirsiniz. Ayın ilk haftalarında bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

Olaylara objektif yaklaşmanın sağlayacağı yararı unutmamalı ve konuların tartışma boyutlarına varmamasına özen göstermelisiniz.

Eğer aile çevrenizde sorunlar yaşadıysanız, onlarla yeniden barışıp ilişkilerinizi düzeltmek için uygun bir dönemde olabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlarla sorunsuz ve uyumlu bir ay sizi bekliyor.

Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir süreçtesinizz. Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Önce bir heyecan yaşayabilir biraz değişken bir mizaç gösterebilirsiniz.

İş konusunda iniş çıkışlı bir dönemdesiniz. İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün olabilir ki, bu da Neptün'ün geçiş etkisinden dolayı gelişecek.

Duygusal ve hayalci tutumlardan kaçının...
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla