Konu: Balık
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:20   #41
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KASIM 2007

Ayın başında gelişmeler aile içinde yaşanacak.

Hatta bazı kimselerin size açıkca tavır alması da mümkün. Belki daha önceki dönemde bu tavırlarını açıklıkla göstermemiş olabilirler. Fakat bu dönemde bu tavır ve tutumlarla karşılaşabilirsiniz. Aslına bakarsak bu dönem sizin için iyi ve yararlı bir deneyim devresi olacak.

Bu da sizi, güçlendirebilir. Onun için canınızın biraz sıkılmasına da katlanmak zorundasınız. Duygularınız sizi sürüklemesine izin vermemeli, öfkeye kapılmaktan, özellikle de sizden üst konumlardaki kişilere karşı çıkmaktan kaçınmalısınız.

Sözlerinize çok dikkat etmelisiniz. Hiçbir alanda ve ne kadar hafif olursa olsun insanları kınamamalı ya da eleştirmemelisiniz. Yoksa büyük tartışmalara girip, kendinizi içinden çıkılmayacak bazı konumlara sokabilirsiniz.

Maddi açıdan ise tam tersine olumlu bir süreçtesiniz. Bu ay biraz olsun parasal yönden rahatlayabilirsiniz. Ayın sonunda her şey oldukça olumlu.

Uzun süredir beklediğiniz bir haber sevindirici bir neticeyle size ulaşınca memnun olacaksınız.

Gelişen olaylara kendinizi fazlaca kaptırıyor ve bunu yaparken de gerçeklerden fazlasıyla uzaklaşıp hayalci davranıyorsunuz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla