Konu: Balık
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:21   #42
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ARALIK 2007

Ayın başında aile içinde gergin bir hava esebilir. Bu gerginlik sizin arabulucu olmanızla tatlıya bağlanabilir.

Eğer bir kardeşiniz varsa onun yüzünden bir tartışmaya karışabilirsiniz. Ay ortasında ise tecrübelerinizi kullanma fırsatınız olabilir. Birden gelişen zorlanmalar seni de sıkıştırmışa benziyor, geçmişin derslerinden yararlanın.

Sizi oldukça heyecanlandıran bir öneriye para harcayabilir ya da yatırım yapabilirsiniz. Bunu gerçekleştirmeden önce, yine de iyi düşünmeniz gerekiyor. Yatırımın kendisi çok cazip olabilir, ancak daha fazla kazanmak için doğru karar vermeniz gerekiyor.

Yani bu yatırımdan kazanacaksınız, yalnız miktar, yapacağınız harekete bağlı olacak. Bu ay karşı cins ilişkilerinde epey şanslısınız. Heyecanlı maceralar ve yeni birliktelikteliklere açıksınız. Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harakete geçmemelisiniz... Ayın son haftasında ise kendinizi toparlamak ve olumsuzlukları halletmek yanlız kalmanızı tavsiye ederim sonra da yeni yıla hazırlanın...

Son olarak elinizdeki ve avucunuzdaki tüm parayı alışverişe yatırmayın. Alacağınız eşyaların çoğunun gereksiz ve pahalı olacağını söyleyebilirim. Bunu sonra anlayacaksınız...
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla