Konu: Başak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:31   #32
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EKİM 2007

Ayın ilk hatasında çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak. Ödemelerinizi karıştırmanız bazılarını unutmanıza neden olabilir.

Bu da maddi yönden size ek külfet getirecektir. Sezgilerinizin öne çıkması size bazı avantajlar sağlayabilir. Ama bunları doğru zamanlama ile kullanabilmeniz bu dönem için biraz zor. Tüm bu gelişmelere rağmen çevreye karşı olumlu yaklaşımlarda bulunuyorsunuz.

Bazı planlarınız olabilir. Ancak bilmelisiniz ki, enerji seviyeniz oldukça düşük olabilir ve bu nedenle kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bu yüzden özellikle fiziksel yorgunluk gerektiren planlarınızı bir daha gözden geçirmeniz yerinde olur. Aksi takdirde size eğlenmenin ya da yararlı birşeyler yapmanın dışında bezginlik getirebilir.

Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz. Ayrıca Eğer siz yalnız bir erkekseniz dostlarınız arasında bulunan bir bayana dikkat etmeniz gerekiyor.

Söz konusu kişinin sizinle ilgili bazı planları olabilir fakat konuya girme fırsatı bulamıyor.

Ayın son haftasında ise eski ilişkileriniz ve hatıralarınız öne çıkacaktır.

Hatta eskiden birlikte olduğunuz birisine raslayabilirsiniz. Bu nostaljik karşılaşma sizi bir an eskilere götürecektir ama o kadar...
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla