Konu: Başak
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2007, 02:32   #33
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KASIM 2007

Ayın ilk haftasında biraz tartışacak ama işinizin halolmasını da sağlayacaksınız.

Yine aynı dönem içinde haberleşme ağınızıdaki aksaklıkları göz önüne alarak önemli ilişkilerinizi önceden kurmanız ve haberleşmeniz iyi olacaktır.

Kendinizi değiştirme aşamasındasınız. Bu dönem karar verme aşamasına gelmiş olabilirsiniz. Zamanlama açısından şansınızın da yardımı ile iyi bir dönem seçtiğinizi ve elinizi çok çabuk tutmanız gerektiğini söyleyebilirim. Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir.

Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir. Eğer siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz kişiye daha yakın ilgi göstermeniz gerekir. Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz. Kendinizi fiziksel olarak güçlü bile hissetseniz belli bir performans kaybınız var ve çevreniz bunu farkediyor.

Ayın son haftasında ise sağlık sorunları gündeme gelebilir.

Hatta bir süre dinlenmeniz ve genel güncel yaşamınızdan uzaklaşmanız gerekebilir.

Soğukalgınlığı ve halsizlikle başlayan şikayetleriniz uzunca bir süre devam edebilir, vücudunuz oldukça zayıf düşebilir.

Gerginliklerden ve stresli ortamlardan uzak kalmalısınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla