Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2007, 14:18   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nedved: 'Chelsea'yi Reddettim'..

Nedved: 'Chelsea'yi reddettim'..

Juventus'un Çek yıldızı Pavel Nedved sezon başında Premier League şampiyonu Chelsea'den aldığı astronomik teklifi Torino'da kalmak ve takımına Serie A'ya dönüş yolunda yardım etmek için geri çevirdiğini belirtti.

Juventus'un Çek yıldızı Pavel Nedved takımın birçok yıldızının aksine para yerine Torino'da kalıp takımına Serie A'ya dönüş yolunda yardım etmeyi tercih ettiğini belirtti.

Corriere Dello Sport'a konuşan yıldız oyuncu "Çok büyük para kazanabilirdim ama içimden bir ses kalmamı söyledi. Aksini yapsaydım kendimi asla affedemezdim, ben mücadeleden kaçamam" dedi.

Sezon başında Premier League şampiyonu Chelsea'nin kendisine astronomik bir teklif yaptığını söyleyen Nedved "Henüz bir yıl daha sözleşmem var ve bununla gurur duyuyorum. Sonrası için ise şimdiden tahmin yapmak anlamsız" dedi.

Sezon başında Torino ekibinin birçok yıldızı Avrupa Devleri'ne dağılmıştı. Zlatan Ibrahimovic ve Patrick Vieira Inter'e, Lilian Thuram ve Gianluca Zambrotta Barcelona'ya, Emerson ve Fabio Cannavaro ise Real Madrid'e gitmeyi tercih etti. Nedved, Del Piero ve Buffon gibi az sayıdaki yıldız ise Torino'da kalmayı tercih etti.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla