Konu: Sis ve Gece
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2007, 15:25   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sis ve Gece

Click the image to open in full size.

Sis ve Gece (Sis ve Gece)
Gösterim tarihi: 23.Şubat.2007
Yönetmen: Turgut Yasalar
Oyuncular: Selma Ergeç, Uğur Polat, Ayten Uncuoğlu, Sara Meriç Cinbarcı
Dil: Türkçe
Tür: Polisiye, gerilim

Usta yazar Ahmet Ümit’in aynı adlı romanından uyarlanan Sis ve Gece, kaybolan bir kız ile onu bulmaya çalışan bir gizli servis elemanının öyküsünü anlatan filmin yönetmeni Turgut Yasalar. Filmde Uğur Polat, Ayten Uncuoğlu, Tardu Flordun ve Yetkin Dikinciler'in de aralarında bulunduğu güçlü bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Konusu
Gizli servis elemanı Sedat’ın bir amir, ağabey ve dost olarak sevdiği Yıldırım bir süre önce öldürülmüştür. Sedat amirinin kendi servisi tarafından öldürüldüğüne inanmaktadır. Onun için mesleği her şeyin önündedir, adeta yaşamının amacıdır. Bu nedenle teşkilat içi çatışmada pasifize edilmesiyle boşluğa düşer.

Karısı ve çocukları hayatında hep ikinci planda kalmışlardır. Onu yaşama yeniden bağlayacak tutkulu bir şeye ihtiyacı vardır. Ve o, bu tutkulu ilişkiyi genç Mine’de bulur. Böylece yaşamında çok önem verdiği meslek sevgisinin yerine bir başka ölümcül ilişkiyi, Mine’nin aşkını koyar.

Mine’nin günün birinde tuhaf biçimde ortadan kaybolmasıyla Sedat için İstanbul’un labirentlerinde gizemli bir arayış başlar…

__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla