Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2007, 17:20   #1
akkernic
Banned
 
akkernic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yönetimin Sinirleri Daha Yeni Gerilmiş.....

Click the image to open in full size.Trabzonspor'a da yenilen Beşiktaş'ta sert önlemler gündeme gelecek... Genel Sekreter Kenan Öner, "Herkes şapkasını önüne koyup düşünsün. Bundan sonra neler yapacağımızı herkes görecek" dedi...
Beşiktaş, Konyaspor'un ardından Trabzonspor'a da dramatik bir şekilde yenilince ortalık karıştı. Galatasaray'ın mağlubiyetinin ardından ikincilik hayalleri kuran siyah - beyazlıların mağlubiyetine çıldıran yöneticiler, hafta içinde çeşitli tedbirler almayı düşünüyor.
Siyah - beyazlıların Genel Sekreteri Kenan Öner, gözdağı vererek, "Herkes şapkasını önüne koyup, düşünsün. Sert önlemler alacağız. Bundan sonra neler yapacağımızı herkes görecek" diye konuştu. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ise para cezasının çözüm olmadığını ifade ederek, iyiye gitme konusunda çareler arayacaklarını ifade etti.
'Dalgınlığa gelmiyor'
Basın Sözcüsü Gülnaz Arsel ise şunları söyledi: "Üzgünüz. 2-0'dan maçın dönmesi şok edici. İlk devre birçok gol atılabilirdi. Trabzonspor çok iyi oynadı. Oyuncu değişiklikleri belki daha önce yapılabilirdi, ancak bu hocanın takdiri. Ezilen taraf gibi oynadık. Ayrıca futbolda dalgınlığa gelmemek lazım, böyle şeyler olabiliyor."
Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana ise Ersen Martin'in oyuna girmesinin oyunlarını kötü etkilediğini savundu. İkinci yarının 20. dakikasında oyunu kaybettiklerini söyleyen Fransız teknik adam, "Özellikle çizgi halinde çok hatalar yaptık. Defans olarak deplasmanlarda zorlanıyoruz. Toparlanarak gerçek yüzümüzü göstermemiz lazım. Dış sahada kolektif oyun sorunumuz var. İkili mücadelelerde zorlanıyoruz. Buna acil çözüm bulmamız lazım" dedi.
Tigana ayrıca, "Zirvede iddialı olabilmemiz için önce Galatasaray'ı geçmemiz lazım. Cumartesi günü onları yenmeye çalışacağız" yorumunu yaptı.
Milliyet
akkernic Ofline   Alıntı ile Cevapla