Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2007, 03:50   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Juve geliyor!..

Juve geliyor!..

İtalya'da geçtiğimiz yaz yaşanan şike ve bahis skandallarının ardından mahkeme kararıyla ikinci lige düşürülen ve dokuz puanı silinen Juventus, birinci lige çıkma yolunda engelleri bir bir aşmaya devam ediyor.

İtalya'nın köklü takımlarından Juventus, İtalya İkinci Futbol Ligi'nde (Serie B) yaptığı 24. hafta mücadelesinde Modena engelini 1-0'la aşarak lig liderliğini ele geçirdi. Modena'nın sert savunması karşısında oldukça zorlanan Juventus golü karşılaşmanın 86. dakikasında bulabildi. Valeri Bojinov'un sağ kanattan yaptığı ortada ters bir kafa vuruşu yapan Matto Centurioni topu kendi ağlarına gönderdi ve takımını mutlak bir puandan etti.

Fransızların efsane isimlerinden Didier Deschamps'ın çalıştırdığı Juventus bu galibiyetle 24 maç sonunda puanını 46'ya yükseltti ve en yakın rakibi Napoli'nin 2 puan önünde liderliğe yükseldi. Juventus'un üçüncü sıradaki Piacenza'yla arasında 5 puanlık bir fark bulunuyor.

Maçtan sonra İtalya basınına demeç veren Fransız teknik adam Deschamps, "Maçı kazanamasaydık bu büyük bir utanç olurdu çünkü maçın tamamında etkili olan taraf bizdik" dedi.

27.02.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla