Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2007, 03:53   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milan'da Palermo maçı öncesi defans krizi!

Milan'da Palermo maçı öncesi defans krizi!

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) Çarşamba günü Palermo'yla karşılaşacak olan AC Milan'da, maç öncesi defans krizi yaşanıyor.

27 Şubat 2007, 23:24
Serie A'da üst sıralara tırmanma mücadelesi veren ve son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken AC Milan'da teknik heyet, Palermo'yla yapılacak zorlu karşılaşma öncesi tam 8 defans oyuncusunun sakatlıkları yada cezalı olmaları nedeniyle endişeli.

Takım kaptanı Paolo Maldini, Alessandro Costacurta, Cafu, Kakha Kaladze ve Marek Jankulovski son maçlardaki sakatlıkları, Serginho ve Alessandro Nesta ise uzun süreli sakatlıkları nedeniyle Palermo maçında forma giyemeyecek. Geçtiğimiz Pazar günü Sampdoria'yla oynanan lig maçında kırmızı kart gören Massimo Oddo ise 1 maçlık cezası nedeniyle Palermo karşısında takımı adına ter dökemeyecek.

Takımdaki bu eksikler Teknik Direktör Carlo Ancelotti'yi farklı tedbirler almaya iterken, tecrübeli teknik adam, oyuncularına moral vermeyi de ihmal etmiyor. Ancelotti, konuyla ilgili olarak yaptığı bir açıklamada, "Savunmada aciliyetimiz var. Fakat bu, bize diz çöktüremez. Moral iyi ve güven yüksek. Çelişkili görünse de bu tür durumlar motivasyonumuzu arttırabilir" dedi.

Milan'la birlikte Sicilya'ya götürülecek ve maçta forma giymeye hazır 3 oyuncu ise Daniele Bonera, Giuseppe Favalli ve Dario Simic olarak açıklandı.

Palermo karşılaşması önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma hesapları yapan AC Milan için kritik bir önem taşıyor. Palermo, sıralamada 5. olan AC Milan'ın 8 puan önünde 44 puanla 3. sırada bulunuyor.
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla