Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2007, 09:33   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alex kadro dışı

F.Bahçe'de şok gelişme! Zico, bugün Gençlerbirliği ile oynanacak kupa maçı öncesinde Alex'i 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Alex'in herhangi bir sakatlığı ve hastalığı bulunmuyordu.


***

Alex depremi

Brezilyalı yıldızın hasta ya da sakat olmadığı öğrenildi Şimdi soru şu: Bu kararı Zico mu, yönetim mi aldı. Gençlerbirliği'ne kupada elenilirse ne olacak?.

Hasta ya da sakat değil
F.Bahçe'de beklenen "patlama" Alex'te yaşandı. Sezonun ikinci yarısından beri sözleşmesinin uzatılması konusunda yapılan pazarlık ve performans düşüklüğüyle gündeme gelen Alex, bugün G.Birliği ile oynanacak kupa maçının kadrosuna alınmadı. "Hasta ya da sakat olmadığı sürece Alex oynar" diyen Zico'nun bu kararı birçok Click the image to open in full size.soruyu gündeme getirdi. Çünkü Alex'in hasta ya da sakat olmadığı biliniyor.

Gözdağı mı, son mu?
F.Bahçe camiası, Alex konusundaki gelişmeleri dikkatle izlerken, kafalarda soru işaretleri uyandı. İşte sorular: Zico bu kararı tek başına mı aldı, yoksa yönetimden baskı mı gördü? Neredeyse çeyrek asırdır kupaya hasret kalan F.Bahçe, G.Birliği'ne elenirse faturayı kim ödeyecek? Bu olay, sözleşme imzalamayan Alex'e bir gözdağı mı, yoksa iplerin tamamen kopması mı? Alex, Türkiye'den mi gidiyor, F.Bahçe'den mi?
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla