Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2007, 00:22   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milan Sonradan Açıldı

Milan sonradan açıldı !..

Sezonu ilk 4 içinde tamamlamaya çalışan Milan sahasında geriye düştüğü karşılaşmada Chievo'yu Gilardino ve Oddo'nun golleriyle 3-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın 35. dakikasında Chievo Teknik Direktörü Del Neri hakem tarafından tribüne yollandı.

talya Serie A 26. hafta mücadelesinde sezonu ilk dört takım arasında tamamlamak ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi bileti alabilmek amacında olan Milan San Siro'da düşme potasından uzaklaşmak ve gelecek haftalarda sıkıntı yaşamamak isteyen Chievo'yu konuk etti.

Karşılaşmanın 17. dakikasında Sergio Pellissier'le öne geçen konuk Chievo'ya ev sahibi Milan'ın cevabı 33'te Alberto Gilardino ile oldu. Karşılaşmanın 35. dakikasında hakeme itirazlarını sürdüren Chievo Teknik Direktörü Del Neri oyundan ihraç edildi ve tribüne yollandı. İlk 45 dakika başka gole sahne olmayınca taraflar devre arasında soyunma odalarına 1-1'lik eşitlikle gittiler.

Karşılaşmanın 55. dakikasında ceza alanı sağ çaprazından muhteşem bir vuruş yapan Ocak'ta lazio'dan alınan yeni Milanlı Massimo Oddo takımını öne geçirdi.

90. dakikada sahneye çıkan Hollandalı Clarence Seedorf, maçın skorunu tayin etti.

90 dakika başka gole sahne olmayınca Milan San Siro'da geriye düştüğü maçı 3-1 kazanmayı başardı ve ligde puanını 40 yaptı, Chievo ise 23 puanda kaldı.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla