Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2007, 11:30   #5
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

A.Hassan şov devam ediyor!


Beşiktaş'ın Mısırlı eski oyuncusu Ahmed Hassan, Belçika basını tarafından 10 üzerinden 10 puan verilerek haftanın futbolcusu seçildi.



Belçika basını, takımı Anderlecht'in dün Racing Charleroi ile yaptığı maçta 3 gol birden atarak, takımının sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmasını sağlayan Ahmed Hasssan'ın karşılaşmada harikalar yarattığını yazdı. Böyle bir futbolu Belçika Birinci Ligi'nde uzun süredir görmediklerini belirten Belçika basını, Mısırlı futbolcuyu göklere çıkardı.

Pazar günü lider Racing Genk ile sezonun en önemli maçını oynayacak Anderlecht'in en büyük kozu Hassan, "Dün akşam gösterdiğim performansın tesadüf olmadığını ispat edeceğim. İnşallah, aynı başarıyı tekrarlayacağım" dedi. Takımıyla 2008 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunan Ahmed Hassan, Anderlecht'te kalmayacağını bir kez daha yineleyerek Mısır'a dönmek istediğini kaydetti.
Konuyla ilgili yorumda bulunan Anderlecht'in menajeri Hernan Vanholsbeck, "Biz Ahmed Hassan'ın gitmesini istemiyoruz. Uzun süredir menajerleriyle konuşup ikna etmeye çalışıyorum. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. Ahmed Hassan ise "Ben kararımı verdim. Ailevi nedenlerden dolayı değil kişisel nedenlerle gidiyorum. Kulüple karşılıklı saygı büyük ama kararım kesindir" ifadelerini kullandı.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla