Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2007, 18:04   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şekerspor Lig A için kenetlendi

Şekerspor Lig A için kenetlendi

İkinci Lig 1.Klasman Grubu’nda yer alan Etimesgut Şekerspor gözünü Lig A’ya dikti. Son oynadığı 4 karşılaşmanın üçünde son dakika golleriyle 6 puan kaybeden Başkent Ekibi’nde Teknik Direktör Metin Yıldız bu sezon yeni futbolcuların gelmesiyle kısa bir uyum sorunu yaşandığını ancak bunun kolay atlatıldığını belirterek önlerindeki 14 maçı final niteliğinde değerlendirdiklerini söyledi.
ıldız: “ Bundan sonra kalan maçlarımızı kazanarak sezon sonunda Lig A’da yer alacağız. Futbolcularımın kendilerine güveni tam. Taraftarımızın da desteğiyle bunu başaracağız.” şeklinde konuştu.
;
Diğer yandan Etimesgut Şekerspor’un Süper Lig kariyerli futbolcuları Ahmet Yıldırım, Şenol Yavaş ve kaleci Kerem İnan da Lig A için kenetlendiklerini belirttiler. Ahmet Yıldırım sezon başından bu yana hedeflerinin Lig A’ya çıkmak olduğunu söyleyerek:” Şekerspor olarak önümüzdeki her maçı kazanmak istiyoruz. Bu maçlardan alacağımız 3 puanla ligin başındaki kayıplarımızı telafi edeceğiz. Yeni bir takım olduğumuz için kayıplar elbette oldu. Şimdi sırada galibiyetler var.” dedi.
Şenol Yavaş ise önlerinde zor bir periyot olduğunu belirterek:” Bu periyottan yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyorum. O zaman kalitemiz oraya çıkacak. Güçlü bir takımız ve bunu sahaya yansıtarak kazanma serisi yakalayacağız” şeklinde konuştu. Kaleci Kerem İnan son dakikada yenen gollerin çok şanssızca olduğunu söyleyerek:” Kale bundan sonra gollere kapalı, ancak bu sadece Kerem’in oyunu değil. Burada ben de oynasam, Armağan da oynasa Ersoy da oynasa önemli olan takım halinde sahaya gücümüzü yansıtabilmek. Umudumuz bir üst tura çıkmak ama son dakika sendromunu atlatmamız lazım. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Ve Başkanımız Hızır Demir’in de yüzünü artık güldürmek istiyoruz.” dedi.
Kerem ayrıca bu lige fazla geldiklerini ifade ederek: ”Saha içinde bazı sorunlar yaşıyoruz. Takım olarak, teknik ekip ve yönetim olarak çok iyi durumdayız. Bu takımla beraber şampiyon olacağız.” şeklinde konuştu.
Niyazi Mete Gürgan / Başkent Tv

08.03.2007 Click the image to open in full size.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla