Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2007, 13:03   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sheva: "Ruhum burada değil.."

Sheva: "Ruhum burada değil.."

Sezon başında 30 milyon £ karşılığında İtalyan devi Milan'dan Stamford Bridge'e gelen Ukraynalı yıldız Andriy Shevchenko İngiltere'deki yaşam tarzına uyum sağlayamadığı için Chelsea'de kendisinden beklenen performansı tam olarak sergileyemediğini söyledi.

"Bedenim burada ama ruhum kayıp. Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki Londra'daki yaşama hala tam olarak uyum sağlayamadım. Eğer Ocak ayında kulüp beni kiralık vermeyi düşünse buna itirazım olmazdı, ancak artık bu durum söz konusu değil. Ben bu kulübün bir işçisiyim ve başkan ne derse onu yaparım".

The Mirror'a konuşan Ukraynalı yıldız Shevchenko İngiltere'deki yaşam tarzına tam olarak adapte olamadığını ve bu sebeple kendisinden beklenen performansı sergileyemediğini belirtti. Shevchenko ayrıca Chelsea'ye Mourinho'dan ziyade Abramovic kendisini istediği için geldiğini bildiğini de söyledi.

"José Mourinho hakkında yorum yaptım ancak bunun altında yatan bazı sebepler vardı. Başkanın transfer isteğiyle geldiğim için Mourinho ve Abramovic arasındaki sürtüşmede eleştiri oklarının hedefi ben oldum".

İlk geldiği dönemde Portekizli Menajer José Mourinho'nun kendisine daha ılımlı yaklaştığını belirten Sheva "Ancak başkanla yaşadığı sorunların sebebi olarak hep benim gösterilmem kendisinin de bana karşı olan tavrını değiştirdi" dedi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla