Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2007, 19:20   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Ahmet Dursun dibe vuruyor..''

Etimesgut Şekerspor Medya Koordinatörü Vehbi Dinçcan yaptığı yazılı açıklamada, Antalyaspor'a giden eski futbolcuları Ahmet Dursun'u eleştirdi. Dinçcan, ''Ahmet Dursun yaptığı açıklamalarla dibe vuruyor'' dedi..

Dinçcan, ''Uzun bir yolun zorlu geçeceğini biliyorduk. Bu zor yolda; bize ruhuyla, beyniyle, gücüyle eşlik edecek kimlikler gerekiyordu. Bu kimlikleri geçte olsa bulduk. Bunun meyvesini de son oynadığımız maçlar da yavaş yavaş toplamaya başladık'' dedi..

Dinçcan, ''Geçtiğimiz hafta oynadığımız Çanakkale maçı bizim açımızdan bir dönem maçıydı. İkinci yarı güzel futbolun yanın da golü de bulan ekip liderle arasındaki puan farkını 1’e çekti. Her şey güzel. Özellikle moraller yerinde, keyifler yolunda. Yani 'Keçiler Tırmanıyor.' Biz Şekerspor olarak, yola çıktığımız da hedefi yükseklerde tuttuk. Bu hedefin içerisinde fair-play kuralları ve temiz futbol sözü de verdik. Bu sözümüzden de, bugüne kadar bir dirhem geri dönmedik. Ne yazık ki futbol kurallarının dışına taşan, bizim stilimiz olmayan olaylar ve kişilerle zaman zaman karşı karşıya geldik. Hatırlarsınız bu sezonun başında ünlü futbolculara kapımızı açtık. Birlik ve beraberlik içinde üst liglere çıkmayı hedefledik. Bizimle beraber yola çıkan ünlü futbolcuların bazılarıyla yolumuzu ayırmak zorunda kaldık. Bugün aklından sadece futbol oynamayı geçirmesi gereken ünlü saydığımız Ahmet Dursun kulübümüzle ilgili ileri geri canlı yayınlarda konuşmaya başladı'' ifadelerini kullandı..

Ahmet Dursun'u takımdan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamalardan dolayı eleştiren Dinçcan, ''Kendi ifadesiyle; ''dibe vurmuşluğunu'' gören Ahmet Dursun, asılsızca yaptığı açıklamalarla ne yazık ki dibin de dibine vuruyor. Oysa ki, Şekerspor ruhunu, Şekerspor ilke ve inkılaplarını içine sindiremediği için bu kulüpten uzaklaştırıldığını anlayamıyor. Oysa ki biz Ahmet Dursun adına saygı duyduk. Milli formayı giydiği için sevgi duyduk Bir dönem Beşiktaş'ta futbol oynadığı için bağrımıza bastık Bu küçük polemikler, Şekerspor gibi hedefleri ve idealleri büyük olan kulüpleri dibe vurdurtturmaz. Ama futbolu unutan, futbol yerine ağzını çalıştıran ününü eskilerde unutan futbolcuları etkiler. Ahmet Dursun futbol oynasın diye biz her türlü desteği kendisine verdik. ''Bir iğnem var onu yaptırmam lazım. Psikolojik olarak bu iğneyi yaptırmazsam iyileşemeyeceğimden korkuyorum'' dediğinde, onu hemen Almanya’ya gönderdik ve gerek duyduğu iğnesini yaptırdık. Bize destek veren, bizim ruhumuzu kavrayan, formasını terleten Sergen Yalçın, Ahmet Yıldırım, Nuri Çolak bugün buradalar. Ya Ahmet Dursun nerede? Ahmet Dursun'un bir an önce sahalara dönmesini isteriz. Bir an önce yeşil sahalarda görmek isteriz. İdmanına tedavisine ve özel hayatına çok ama çok önem versin.Ağzını bırakıp ayağına yüklensin'' diye konuştu.

Dinçcan sözlerini şöyle tamamladı;
''Özel hayatı herkesin kendinedir. Çalıştığın kurumlara özel hayatını yansıtırsan, gece alemleri sonrası takımına zarar verirsen, işte Şekerspor’dan gittiğin gibi başka takımlardan da gidersin. Bizim yine de ona gönlümüz razı olmaz
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla