Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2007, 16:40   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Inter taraftarı Ronaldo'ya özel hazırlandı!

İtalya'da gözler Milano derbisinde Inter ile Milan'ın vereceği 3 puan mücadelesine çevrildi. Bir dönem Inter'in yıldızı olan ve şimdi Real Madrid'den geldiği Milan'da yeniden Çizmeyi sallayan Ronaldo için eski takımı Inter'in taraftar grubu özel gösteriler hazırladı ve Brezilyalı yıldızı etkisiz kılmak için sürekli ıslık çalacaklar.

Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Inter taraftarından 30bini sürekli olarak Ronaldo'yu ıslıklayacak!

Bir dönem Inter formasıyla fırtına gibi esen Milan'ın yıldızı için Inter taraftarı Milano derbisinde sambacıya özel hazırlanmış pankartlar açacak ve 90 dakika boyunca da Brezilyalı'yı etkisiz hale getirmek için ıslıkla protesto yapacak..

Ancak artık Milan'ın yıldızı olan Ronaldo'nun takım arkadaşı Gennaro Gattuso yaptığı açıklamada, Ronaldo'nun her türlü tepkiye hazır olduğunu belirtti.

Milano derbisi "Il Fenomeno"nun İtalya'ya geri döndüğü günden beri eski takımı Inter karşısına çıkacağı ilk maç olacak.

"Boys" grubu pankartları San Siro'ya asmaya başladıklarını duyururken Ronaldo'nun topa her dokunduğunda olabildiğince rahatsız olması için herkesin ıslık çalacağı da açıklandı.

Ancak Gattuso herkesin rahat olmasını ve Ronaldo'nun her türlü duruma hazırlıklı olduğunu belirterek, "Ronaldo bu tip durumlara çok alışık ve tecrübeli bir yıldız O bu maçta gol atmak için hazır" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla