Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2007, 13:14   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hummer'a da LPG Taktılar

Ferrari ve Jaguar’dan sonra arazi aracı Hummer’a da LPG takıldı.Normal olarak bir deposu 300 YTL’ye dolan Hummer, Türkiye’de 105 - 120 bin dolar arasında satılıyor. Kilometrede 1.70 YTL yakıt tüketen Hummer, Amerikan ordusunun da gözde aracı...

Hollanda’da yaşayan ve Hummer marka lüks 4x4 aracını otogaza dönüştüren Orhan Gazi Atmaca, ekonomik olduğu için LPG dönüşümü yaptırdığını belirtiyor. Hollanda’da LPG’li Hummer’ın gayet normal karşılandığını belirten Atmaca, Türkiye’de ise hayretle karşılandığını, bazı kişilerin aracın fotoğrafını çektiğini bazılarının da kendisine, “Bu arabaya bu parayı verdikten sonra araca gaz taktırmam” dediğini anlatıyor.

3.600 EUROYA MAL OLDU

Tekstille uğraşan Atmaca, müşteri ziyaretleri yapmak amacıyla sürekli seyahat etmesi gerektiği için yaklaşık üç ay önce satın aldığında Hummer servisinde 3.600 euroya LPG dönüşümü yaptırdığını söylüyor. Atmaca, Hollanda’da gazın fiyatının benzinin dörtte biri olduğu vurguluyor. LPG’li araçların otoparklara alınması konusunda Hollanda’da kesinlikle bir sorun olmadığını belirten Atmaca, “Türkiye’de bir otelin barına girecektim, LPG’li araçlar park edemez diye yazı gördüm. Bu saçma bir uygulama” diyor.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla