Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2007, 18:08   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cagliari Sampdoria'yı şaşırtmayı başardı!

Serie A'da Luigi Ferraris'de oynanan maçta karşılıklı atılan gollerle Sampdoria'nın ağırladığı Cagliari maçı 1-1 sonuçlandı ve taraflar puanları paylaştı.. Sampdoria bu sonuçla 8. sırada kalırken Cagliari 14. sırada yer aldı..

Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Cagliari, Sampdoria deplasmanından puan almayı başardı!

26. dakikada Emiliano Bonazzoli ile gole yaklaşan Samdoria oldu ancak Marco Fortin buna izin vermedi. Bu atağın 8 dakika sonrasında top bu sefer ağlarla buluştu ama ofsayt gereçkesiyle Cagliari rahat bir nefes aldı..

Ev sahibi ilk yarının son dakikalarına doğru arttırdığı atakların sonucunu Palombo ile aldı. Christian Maggio'nun ortasına yetişemeyen Fortin, Palombo'nun da topla buluşarak golü voleyle kaydetmesini engelleyemedi ve Sampdoria 40. dakikada 1-0'ı yakaladı..

Cagliari 2. yarının başlamasından hemen sonra ilk ciddi gol pozisyonunu buldu ve Davide Marchini ceza sahasında rahat kalmasına rağmen zayıf şutu Castellazzi'ye takıldı..

İkinci yarının tamamında da aynen ilk yarıda olduğu gibi Cagliari defansta kontra atağa yönelik bir oyun sergiledi. 63. dakikada yıldız isim Suazo olurken boşta kalan topu Castellazzi'nin üzerinden aşırarak maça 1-1'lik dengeyi getirdi. Mücadelede başka go lolmayınca taraflar 1-1 ile birer puanı paylaştı..

Bu sonuçla Sampdoria 8. sırada kalırken Cagliari 14. sırada yer aldı..
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla