Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2007, 18:14   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derbi Interin..

INTER'DEN RONALDO'YA SEVGİLERLE!

İtalya'nın dev buluşması hayatı durdurdu ve Inter ile Milan San Siro'da 3 puan için mücadele etti. Kimin şampiyon olacağından çok kimin kazanacağının daha önemli olduğu bu dev derbi yani "Derby della Madonnina"da Ronaldo da eski takımı karşısında sahneye çıktı ve golü de buldu ama Cruz ve Ibrahimovic son sözü söyledi.

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

.:erby della Madonnina-Milano Derbisi::.
Bu çekişme 20. yüzyılın en önemli rekabetleri arasında. Bu maçın olduğu günlerde sadece İtalya'da değil, tüm dünyada futbolseverler için hayat duruyor. Bu maç için kalpler daha hızlı atıyor. Takımların ligdeki pozisyonları veya form grafikleri fark etmiyor, iş bu maça geldi mi oyuncular da sahada tavan yapıyor.

Bu karşılaşma için Milano şehri kırmızı-siyah-mavi renklere boyanıyor. Taraftar bu karşılaşmayı kaybetmek yerine küme düşmeyi tercih edeceğini söylemekten çekinmiyor. Şehrin düşman kardeşleri bu maç için rakibi alt edebilmek için elinden geleni yapıyor.

Ve Derby della Madonnina'nın 2007 ayağı!

Karşılaşma tempolu ama kontrollü başladı. İki ekip de öncelikli olarak rakibini tartan ve özellikle orta sahaya hakim olup oyunu kontrol etmek isteyen bir yapıyla sahaya çıktılar.

Karşılaşmanın ilk net pozisyonunu 15. dakikada Pirlo ile Milan yakaladı. Materazzi'nin Ronaldo'yu indirmesiyle kazanılan serbest atışta Pirlo topu kalenin az farkla yanından dışarı attı.

Karşılaşmanın ilk oyuncu değişikliğini 18. dakikada Inter yaptı. Sakatlanan Grosso yerini Brezilyalı Maxwell'e bıraktı.

19. dakikada Ronaldo'nun pasına hareketlenen Oddo'nun vuruşunda top Inter kalecisi Julio Cesar tarafından kornere gönderildi.

Inter ilk net pozisyonunu 23'te Crespo ile buldu. Arjantinli oyuncu defanstan seken topu kalenin yanından dışarı attı.

40. dakikada sahneye 'Il Fenomeno' çıktı. Defansın arasına çalımlarıyla dalan Ronaldo topu sol ayağıyla ağlara yolladı ve ilk yarının skorunu belirleyen isim oldu.

Dev derbide ikinci yarı...
Inter'in sakatlıklardan başı ağrımaya devam etti. İlk yarıda sakatlanan Fransız Dacourt ikinci yarıda yerini Arjantinli samuel'e bıraktı.

Inter ikinci yarıya skor dezavantajından kurtulabilmek için çok hızlı başladı. 50. dakikada Dida'yla karşı karşıya kalan İsveçli Ibrahimoviç Brezilyalı kaleciye takıldı.

53. dakikada Ronaldo'dan aldığı pasla ceza alanı sağ tarafından kaleyi yoklayan Gattuso topu direğin dibinden dışarı atarak farkı ikiye çıkarma şansını tepmiş oldu.

54. dakikada Arjentinli Crespo'nun yerine oyuna dahil olan Ricardo Cruz, oyuna girdikten sadece 10 saniye sonra skora dengeyi getiren isim oldu. Fırsatçı golcü, Ibrahimovic'in vuruşunda Dida'dan seken topu ağlara yolladı.

57. dakikada Maxwell'in soldan pasını şık bir topuk hareketiyle değerlendirmek isteyen Cruz topu kalenin üstünden dışarı attı.

60'ta Stankovic Milan kalecisi Dida'yla karşı karşıya kaldı, araya giren Bonera vuruş şansı vermeden topu kornere yolladı.

Inter’de 76. dakikada Cruz kendisine golü attıran Ibrahimovic’e yaptığı asistle oyuna damgasını vurdu. İsveçli fırsatı tepmedi ve Derby della Madonnina’da takımını öne geçiren isim oldu.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla