Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2007, 01:44   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Roma rahatladı, Totti krallığı kaptı..

Roma rahatladı, Totti krallığı kaptı..

Roma Serie A'da sezonu ikinci bitirmek yolunda büyük avantaj yakaladı. Sahasında Udinese engelini zorlanmadan geçen başkent ekibinde kaptan Totti kaydettiği gollerle gol krallığı yarışında ilk sıraya yükseldi.

İtalya'da Inter artık şampiyon gibi, asıl yarış ligi ikinci bitirip Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkını yakalayabilmek için yapılıyor. Bu pozisyonun şu anki sahibi ve sezon sonu için de en büyük adayı olan başkent ekibi Roma, Olimpiyat Stadı'nda Udinese'yi konuk etti.

Karşılaşma düşük tempoda başladı, oyunun seyrini değiştiren ev sahibi Roma'nın 33. dakikada rakip defansın ceza alanı içinde topa elle müdahale etmesi ve penaltıya sebep olması oldu. Kazanılan vuruşta kaleci ve topu ayrı köşelere yollayan kaptan Totti takımını öne geçirdi. 40'ta ise sahneye çıkan Perrotta oldu. Başarılı oyuncu düzgün bir kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkardı ve ilk yarının skorunu tayin etti.

Kaptan 60'ta bir kez daha sahneye çıktı. Kazanılan serbest atışı kullanan De Rossi yaptığı ortada Totti'ye kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attırdı. Kaptan bu golle ligde gol krallığına da yükseldi. Asamoah 69. dakikada kaydettiği golle konuk ekip adına farkı ikiye indirdi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla