Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2007, 16:13   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Wederson da Türk oldu..

Ankaraspor’un Brezilyalı yıldızı Wederson Louis Da Silva Medeiros, resmen Türk vatandaşlığına geçti. Türk vatandaşı olan Brezilya asıllı oyuncu Gökçek Vederson ismini aldı..
Click the image to open in full size.
Gökçek Vederson ismini alan ve Kulüp Binası'nda düzenlenen bir basın toplantısıyla gazetecilerin sorularını yanıtlayan yıldız futbolcu ''Türk vatandaşlığına geçtiğim için çok mutluyum; bu, benim uzun zamandır hedeflerim arasındaydı. Birçok yabancının istediği bir hedefe ulaşmış bulunuyorum. Şimdi başka hedeflerim var ve bunlara ulaşmamda Türk vatandaşlığının çok faydasını göreceğime inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Türk Milli Takımı'nda oynamayı çok istediğini belirten ve çok çalışarak Milli Takım'da görev alma hakkını elde edeceğine inandığını da ifade eden Gökçek Vederson, neden Gökçek ismini aldığını şu şekilde yanıtladı:
''Bu isim dışında başka hiçbir ismi almamın doğru olmadığını düşünüyorum. Sayın Melih Bey'in sayesinde buralara geldim. Bana bir baba şefkati gösteren, bana saygı gösteren Gökçek ismini almaktan da büyük bir onur duyuyorum''

''Türk insanını ve Ankara'yı çok seviyorum. Türk vatandaşı da olduktan sonra artık Türkiye'de kalmayı düşünüyorum. Ancak futbol, çok tuhaf bir meslek; her an her şey olabiliyor. Benim dışımda gelişen olaylar da olabilir ama ben Türkiye'de kalmak istiyorum'' diyen Vederson ''Diğer yabancılara göre 3 büyüklerde oynama açısından bir avantaj elde ettiğim doğru fakat benim açımdan önce Ankaraspor'un başarısı geliyor. Çünkü çok zorlu bir dönemece girdik ve alacağımız her sonucun büyük bir önemi var. Ben sadece iyi oyunumu oynamaya gayret ediyorum. Geri kalan her şeyi tanrımın ellerine bırakıyorum'' şeklinde konuştu.

Toplantıda, geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor maçına da değinen Gökçek Vederson, ''Antalyaspor maçının çok zorlu geçeceği önceden belliydi. İkinci yarının en başarılı ekiplerinden bir tanesi de Antalyaspor’du. Bizim bundan sonraki hedeflerimiz arasında deplasman mücadelelerinden en az 1 puanla dönmek; bunu da Antalya’da başardığımız için mutluyuz'' derken Sivasspor maçıyla ilgili olaraksa şunları söyledi: ''Hedefimiz; dışarıda en az 1 puan almaksa içeride de galip gelmek. Sivasspor geçen hafta önemli bir galibiyet aldı. Bunun moraliyle Ankara'ya gelecekler. Ancak biz de taraftarımızın desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz''
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla